Gå til innhold

The Fourth Age: Total War


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm, hvorfor kunne dere ikke laget installasjonen på samme måte som Barbarian Invasion. Spillet installerte seg i en egen mappe og det ble laget et eget oppstartsikon for det. Man kunne trykke på det gamle R: TW ikonet for å spille det vanlige, og det nye BI -ikonet for å spille Barbarian Invasion. Nå er jo installasjoen slik at man må ta backup for å spille det gamle R: TW noe jeg ikke gjorde som betyr at jeg må installere R:TW på nytt..

Det BI gjorde var nemlig for å forenkle det med mods blant annet. Var en eller annen slags mulighet for å skille mods osv.

 

Men, men topp demo, det har klart og det med glans! Nye stemmer og alt... (jaja, bortsett fra når generalen min døde, og han vanlige fyren ropte: "our roman leader is dead!"

Lenke til kommentar
Q: Are there any plans for a built-in mod management function with BI or future expansions?

 

A: There will be a command line -mod function that allows you to redirect the game to use a different set of data without having to replace the original files and - with multiple shortcuts on your desktop all using different -mod redirects - have more than one mod on your PC at once *without* having multiple installations of the game. This will be fully explained in the readme documentation that will ship with the expansion pack. Overall, you'll find that modding support has been substantially improved, especially in the way that factions can be modded.

LINK

 

Ja, CTD. Eller CTB (Chrash to blue) Dataen min er slik, er noe feil med den :hm:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

For å si det på denne måten:

 

Etter å ha sett noen screens nå, kan jeg kun si en ting, R:TW blir installert igjen, for første gang på sart ett år. Når jeg tilogmed gir opp "prinsippet" mot activision for ådrlig støtte for trådløs nettverk og dårlig support, så sier det en del.

 

Woho! Gleder meg til å spille igjenn, R:TW BI skal kjøpes i morgen =)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Hmm, syns jeg så en del sykt fete ancillaries -bilder (eller noe slikt) av Eirikeb på forumet sist jeg besøkte det ja.. :p

5472260[/snapback]

 

Woho, takk! Men men, er ikke sikker på om de var gode nok for denne modden, men kan si at jeg jobbermed flere =) Om ikke for å la dem ha noe å jobbe med/le av :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...