Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Russisk har jeg siklet på lenge, men utstyret er ikke alltid like lett å få tak i (så sant det ikke ligger fysisk på lager). SPOSN, SPLAV, ANA osv lager ting på bestilling for russiske myndigheter og selger overskudd OL til ikkestatlige. Derfor kan det ta lang tid å skaffe (opptill 1 år). Ebay er lurt å titte på, men vær forberedt på å lete lenge for det blir sjeldent brukt riktige produktbenevnelser.

7818177[/snapback]

 

Fint å kjenne noen som drar regelmessig til Russland da :wee:

 

Jeg er i gang med å bygge opp ett norsk camo kit, men vil det bryte mye med en svart vest?

7818404[/snapback]

 

Seff vil det det....

Lenke til kommentar

Jeg har forstått det slik at salg av feks vester og annet militært utstyr er sterkt, statlig regulert, men dette er jo Russland vi snakker om så det er sikkert ikke vanskelig om man vet hvem man skal snakke med:) (snakk foresten med Felix fra klubben, han er vist i russland innimellom). Jeg har faktisk ikke sett noe utstyr fra andre østblokkland, men det er selvfølgelig en mulighet. Hvis ikke er rusmilitary og redsoldier de beste alternativene. Sjekk også innom red-alliance.net sitt forum for inspirasjon. Kan også annbefale Russian pictures og AK pictures trådene på arnies.

Lenke til kommentar

nå er rusmilitary kjent for å være dyrt (iallefall et dyrere alternativ. Du har også trident military, men det tror jeg er dyrere og har stort sett bare uniformer), men om du bare kjøper sovjet era utstyr, kan det bli ganske billig:) Det billigste er nok en jumpsuit og en RD45 sekkesak, men om du skal ha skikkelig moderne utstyr (og eventuelt helt riktig utstyrsliste) blir det fort noe dyrerer (tror alikevel det vil bli billigere enn med amerikansk utstyr). Russiancombatgear har en liste med hvilket utstyr som tilhører hvilke styrker. Selv ville jeg hatt VDV (type fallskjermjeger) eller GRU spetsnaz slik de er kledd i Chechenya (med smersh og gorka. Sjekk innom militaryphotos russian pictures!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...