Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Hybelprisene kommer til å stige ganske betydelig i løpet av de neste tre ukene, etter hvert som studentene blir mer og mer desperate etter husly. Om du klarer å skaffe hybel nå er sjangsen større for å få en god pris å leve med.

Jeg var på aktiv boligjakt fra midten av mai og sikra meg en svært god deal i juni. En forholdsvis liten privat hybel med god beliggenhet til 2100/mnd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg misunner folk som visste dei kom inn på NTNU. Eg snuste litt på bustadmarknaden tidlegare i vår, og då fann eg mange fine hyblar til overkomelege prisar. Men sidan eg var utruleg usikker på om eg verkeleg kom inn eller ikkje, kunne eg diverre ikkje bestemme meg for hybel der og då. No er eg sikra plassen på siv.ing Datateknikk, og leitar difor etter hybel. Eg og ein haugevis med andre :p

 

Ser ut til at det er lett å finne hyblar med fleire soverom i alle fall, berre kjipt ingen i min vennekrets skal til Trondheim.

Lenke til kommentar
Har takket ja til plass på Produksjon og produktutvikling :w00t: Står på venteliste på indøk, men der kommer jeg aldri inn uansett. Får evt bytte senere, men tror PuP blir bra :) Gleder meg til fadderuka!

Gratulerer. Jeg skal ikke være fadder selv, men kjenner mange av de som skal være. Greie folk. Kanskje treffes vi på et eller annet faddervors ;)

Lenke til kommentar

Kom inn på andrevalget, elektronikk. Teknisk kybernetikk hadde visst et lite hopp i poengkravene. :)

 

Ble ringt opp av en hyggelig fyr som lurte på om jeg hadde noen spørsmål, informerte litt om linjeforeningen og hva som skjer de første par ukene, meget bra opplegg. :)

Lenke til kommentar

Eg og.. Men det var vel ei veke etter at søknadsfristen var gått ut. Jenta i andre enden lurte på om eg skulle i militæret osv. På det tidspunktet trudde ikkje eg at eg kom inn ein gong, så eg var ikkje akkurat for snakkesalig :p Ho ringte rundt til alle som hadde satt Datateknikk på 1. prio.

Lenke til kommentar
Hei..Jeg har kommet inn på IKT & ingeniørvitenskap...hvor på NTNU hører jeg til da?

 

Er det noen som kan fortelle meg litt om linja..mye programmeringer elr?

 

Du vil bli Hybrid ( google: hybrida ).

 

Tror jeg skrev litt om linja i en tidligere post. Søk i tråden på Ingeniørvitenskap og/& IKT. En kort notis, spør om det er mer.

 

Jeg ble ferdig med første året nå, og i første er det av pogrammering IT Grunnkurs nå til høsten. På vårparten hadde vårt kull, som tidligere kull, Objektorientert Programmering (Java), men jeg valgte Prosedyre- og Objektorientert Programmering (C++) i stedet for, som ble godkjent på etterspørsel. Jeg har hørt rykter om at deres kull skal ha det siste, men det kan bare være et rykte. Uansett er jeg nesten sikker på at du kan velge.

 

Ut over det har jeg ikke kommet, så jeg kan ikke kommentere det. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...