Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Noen som har bodd i en av Singsakerbakken 4B til 4G som kan si noe om støynivået mht. plasseringen rett ved siden av Klostergata/Christian Frederiks gate?

Bor i 4G atm og synes ikke at støynivået er noe særlig høyt/problematisk, så kan anbefale plassen. Finner ikke noe som er mer sentralt mtp. ntnu/treningssenteret/samfundet osv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor tar man med en 15 år gammel jente i Trondheim? Søstra til kjæresten min kommer på besøk i slutten av måneden. Har tenkt på Vitensenteret, det er jo ganske kult. Kanskje vi får lurt ho inn i den Orbitron-en. :mrgreen:

 

Pirbadet er også tenkt på, men kanskje ikke like aktuelt..

Endret av Knewt
Lenke til kommentar

Det er kun ett sted jeg har spist seigere kjøtt enn entrecoten på Egon Tårnet, og det var en lammekotelett på en kafé et sted på Vestlandet. Entrecoten bar preg av elendig kjøttkvalitet, trolig ferdig oppdelt og vakumpakket type Rema, og dårlig steking. Ja, det er fett i entrocot, men poenget er at dette skal smelte for å gi smak og saftighet til kjøttet - ikke brukes for å lage tyggis til hundrevis av kroner stykket.

 

Jeg har like lite mot Egon som konsept som jeg har mot McDonalds som konsept, men synes ikke at de skal få holde til i Tyholttårnet når de serverer dyr søppelmat. Tårnet er tross alt et sted mange turister drar, og for et inntrykk de må få av trøndersk (og norsk) matstandard. Men de kan gjerne få drive på steder der man går kun for å spise, eller faktisk har et valg av spisesteder. Slik det er nå så er det en turistfelle. Maten er ikke billig, og den er ikke god. Jeg kunne også kritisert konseptet med bestilling ved disk og betaling på forhånd, men har forståelse for det i et så uoversiktlig lokale med såpass mange plasser fordelt på to etasjer (men jeg antar at hele kjeden har samme praksis).

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

Det er kun ett sted jeg har spist seigere kjøtt enn entrecoten på Egon Tårnet, og det var en lammekotelett på en kafé et sted på Vestlandet. Entrecoten bar preg av elendig kjøttkvalitet, trolig ferdig oppdelt og vakumpakket type Rema, og dårlig steking. Ja, det er fett i entrocot, men poenget er at dette skal smelte for å gi smak og saftighet til kjøttet - ikke brukes for å lage tyggis til hundrevis av kroner stykket.

 

Jeg har like lite mot Egon som konsept som jeg har mot McDonalds som konsept, men synes ikke at de skal få holde til i Tyholttårnet når de serverer dyr søppelmat. Tårnet er tross alt et sted mange turister drar, og for et inntrykk de må få av trøndersk (og norsk) matstandard. Men de kan gjerne få drive på steder der man går kun for å spise, eller faktisk har et valg av spisesteder. Slik det er nå så er det en turistfelle. Maten er ikke billig, og den er ikke god. Jeg kunne også kritisert konseptet med bestilling ved disk og betaling på forhånd, men har forståelse for det i et så uoversiktlig lokale med såpass mange plasser fordelt på to etasjer (men jeg antar at hele kjeden har samme praksis).

 

Så ikke spis biff på Egon når alle vet at biffen er dårlig.

Lenke til kommentar
Hei


Nermer meg nå slutten av studiet på gløs og har lagt merke til noe rart.


På starten av studiet fikk jeg dårlige karakterer (i forhold til de andre studentene) mens på slutten av studiet fikk jeg gode karakterer (i forhold til de andre studentene). Men innsatsen min har vært lik eller lavere på slutten av studiet.


Min teori er at på starten av studiet premieres folk som pugger masse men ikke nødvendigvis tenker så mye selv og klarer å utrette ting på egenhånd, mens på slutten av studiet premieres folk som er selvstendige, klarer å tenke selv og utrette ting på egenhånd.


Kan dette har rot i virkeligheten eller er det bare jeg som har hatt flaks på slutten av studiet og/eller uflaks på starten av studiet ?


  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...