Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Meh, jeg har opplevd begge deler. Jeg har kjørt "taktisk" kont to ganger. Første gang av ren latskap når det gjaldt å lese til eksamen, og andre gang pga jeg skjønte at jeg ikke kom til å få noen god karakter. I det første tilfellet var konten vanskeligere (synes jeg), og i det andre tilfellet var konten lettere.

 

Jeg har også selvsagt regnet mye gamle eksamensoppgaver i omtrent alle fag jeg har hatt, og jeg kan ikke si at jeg har lagt merke til en trend der konten er lettere enn ordinær eksamen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er jo ingen ulemper for deg (Hoff) av at taktisk kont er utbredt? Er vel bare å konte selv hvis du mener det er kjempesmart.

 

Gjort det to ganger selv, men kun når jeg har følt jeg har kunnet et fag og vet at det ville gått dårlig fordi det var en liten del av pensum som aldri før har dukket opp som plutselig dominerer eksamen.

Lenke til kommentar

Jeg er litt enig med deg Hoff og synes også at det er en overvekt av lette kanter satt opp mot tilhørende ordinær eksamen, selv om det også finnes tilfeller av det motsatte.

 

Jeg har selv ikke kontet ennå (går i 2. klasse), men jeg har vært nære på et par ganger. Det skal dog mye til at jeg gir opp 2-3 uker av sommerferien min for å få en karakter som sannsynligvis ikke hadde blitt noe særlig mye bedre :p

Lenke til kommentar

Men dette er litt snålt, fordi jeg fant på en annen side

depending on the courses already taken in their first program, they may not receive the full credit reduction that is the essence of the joint JD/MBA program.

Her høres det jo ut som om credit reduction er en bra ting?

 

Edit: Later til at dette stemmer, man får ikke begge godkjent, da får jeg melde meg opp i et annet tullefag neste semester.

Endret av Molecular
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gjort det to ganger selv, men kun når jeg har følt jeg har kunnet et fag og vet at det ville gått dårlig fordi det var en liten del av pensum som aldri før har dukket opp som plutselig dominerer eksamen.

Hvorfor ikke bare prøve og evt. stå?

 

Fordi man ikke vil kaste bort et av forsøkene ?

Og er villig til å ofre litt av sommerferien for å lese.

 

Er forresten taktisk konting sååå utbredt ?

Endret av Tegocalderon
Lenke til kommentar

Taktisk konting er jo ofte bare et klassisk eksempel på å utsette noe som ikke må gjøres i dag til i morgen i den tro at man skal få bedre karakter. Jeg kjenner flere som sannsynligvis ville endt opp med samme karakter på ordinær eksamen som de fikk på konten da det viste seg å være vanskeligere i juli og motivere seg for å lese enn man tror på forhånd.

 

På den annen side er det greit å ha muligheten hvis man har vært engasjert i UKA e.l.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...