Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man ser også av http://www.ntnu.no/portal/page/portal/ntnuno/AlleEmner?rootItemId=22934&selectedItemId=31007&emnekode=TFY4102&year=2009 at man får 7,5 poengs studiepoengsreduksjon med TFY4104, TFY4106 og TFY4020 uten at jeg vet hvilke som går på høst. Men det er jo en enkel sak å finne ut

Ingen av disse dekker pensumet i TFY4102. Vil emnet da bli godkjent i graden din?

Lenke til kommentar

Nå som jeg tenker på det ser det ut som det her blir vanskelig.

 

Jeg stryker nok, men har august opptatt, så kont kan jeg ikke ta. Neste år ser timeplanen for høsten mye lettere ut enn den for våren, så tenkte det var bedre å ta faget på høsten.

 

Men da for jeg sikkert ikke godkjent øvingsopplegget (og hva med labben :hmm:?? ), så jeg satser på å bli skikkelig inspirert på eksamen

Lenke til kommentar

og studiepoengreduksjon er?

Såvidt jeg har forstått det er det sånn at man kan få godkjent disse fagene i stedet for faget som er oppført i studieplan.

 

Ingen av disse dekker pensumet i TFY4102. Vil emnet da bli godkjent i graden din?

Ut i fra det jeg forstår ja

Lenke til kommentar

Studiepoengreduksjon har vel ikke noe i dette bildet å gjøre? Han vil åpenbart ikke få poengene fra sitt originale fysikk hvis han stryker. Da kan han vel få poengene fra det som går om høsten? Poenget med poengreduksjon er jo at man ikke skal få flere poeng fra veldig like fag. Det er jo ikke noe problem hvis man aldri har fått noen poeng.

 

Hør med instituttet ditt hvilket fysikk-kurs som ligner mest, og om du får det godkjent i din grad. Jeg regner med at det ikke er noe problem.

 

Hvem vet, kanskje vi møtes på forelesninger? :D

Endret av madsc90
Lenke til kommentar

Hmm.. Jeg har faktisk ikke vært inne i noen hybler på moholt, men når jeg går forbi og ser inn vinduene ser det ut som det er samme stilen som familileiligheten min og den er sliten. Det er en super leilighet, men gulv, vegger, bad osv er litt slitent.

 

Voll har også egne små bad i hver hybel. At man må dele kjøkken er jo vanlig i hybelland. Det er også den studentbyen som ligger nærmest Dragvoll. (Jeg vet ikke prisen da :p )

 

Problemet i mine øyne er ikke at man deler kjøkken, men at man deler kjkken med så mange, det er bedre samhold når man er 4 som deler et kjøkken.

 

AtW

Lenke til kommentar

Synes ikke det er så ille å dele kjøkken med seks andre personer. Samholdet er hva man gjør det til selv og ikke tenk på at det blir trangt. At alle som bruker kjøkkenet er der samtidig er heller unntaket enn regelen. Folk har så forskjellige døgnrutiner. Jeg synes det er greit å bo så langt unna byen til tross for at man må bruke litt kronasje på å komme seg hjem. Gå sammen om man kjenner fler som skal til området rundt Voll og ta ei drosje, nattbus utgår for min del. Ellers har du jo Mega, Ica, Kiwi og Rema meget nært, legesenter, apotek, post, bensinstasjon rett over gata.

Lenke til kommentar

Det er ikke noe særlig brukbar bussforbindelse mellom Steinan og Dragvoll. Man kan jo ta bussen til Gløs og bytte, men det blir en lang omvei og tidkrevende reise i min mening.

 

Så med mindre man er helårssyklist og glad i å sykle enten bratte bakker eller lange avstander (~2 kilometer) hver eneste dag vil jeg ikke anbefale Steinan.

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

Jeg syklet 2,5 km hver vei daglig til ungdomsskolen og de siste par årene på barneskolen. Kan ikke huske at det føltes spesielt langt.

 

Syklet eller gikk 3,5 km hver vei hele barneskolen. Jeg er så langt ifra en atlet det går å komme, og er ikke særlig glad i å trene, men jeg er jo tydligvis reneste lance armstrong kontra endel i denne tråden :) Har jo kommet fram før også hvor grusomt langt det er til moholt fra gløs.

 

AtW

 

Når ble 2 kilometer langt å sykle?

I perioden mellom slutten av november og begynnelsen av mars, sånn ca.

 

Piggdekk

 

AtW

Lenke til kommentar

Hadde det vært 2 km på flat mark hadde det ikke vært noe problem. Da kunne jeg godt syklet 10 km hver dag. Men vi snakker om oppoverbakker til skolen. Hvilket betyr at man kommer svett og sliten fram.

 

Da jeg bodde på Steinan pleide jeg å sykle ned til Gløs i sommerhalvåret. Det var egentlig ganske greitt, da svettingen i oppoverbakker var på vei hjem hvor jeg kunne dusje og skifte.

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...