Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
wow fant en ny trinket som jeg aldri har lagt merke til før hehe

 

http://www.thottbot.com/?i=52383

 

7 STA = 70HP

 

og den health regen er bare en bonus..håper den fungerer i combat også.

 

Jeg tror denne er bedre enn den +8 på alle resistance jeg nå bruker.

 

Jeg har strevet med å komme nær 5k i HP og denne vil hjelpe meg på god vei.:)

 

Er dere enig?

5984995[/snapback]

 

Til hva? pvp? Om det er til pvp bruk, bør du ha insignia of horde/alliance, og det er surt å bytte ut blackhands breadt for 7 stamina :)

 

Til tanking finned det mye bedre alternativer, 2% dodge trinketen fra dire maul f.eks.

Lenke til kommentar

Hvilke knapper har dere bundet opp til div stanceshifts?

 

Selv har jeg pr0vd litt forskjellig, men uten aa finne noe jeg syns funker. For tida har jeg shift+Q = Battle, shift+W = Def og shift+E = Zerk. Her blir det litt tungvindt aa holde shift hele tida, men siden jeg vanligvis har lillefingen paa den uansett og bruker ASDW+QE aa gaa med naar jeg ikke bruker musa, saa er knappene temmelig godt samlet, men allikevel f0ler jeg ikke jeg har rask nok respons, spesielt ikke for aa hurtigtoggle fra Zerk til Battle for aa smelle inn en OP og saa tilbake. Neste jeg skal pr0ve er F1, F2 og F3 siden man ikke bruker disse noe serlig som warrior uansett, og self-target kan bindes til en annen knapp for bandasje anyways, evt makro hele bandasjerings-seansen.

 

Har dere noen makroer i forbindelse med stanceshifts? Jeg har vaert inne paa tanken aa lage makro av de mest normale, men har ikke brukt makro noe saerlig, saa eg har droppa det.

Tenker spesielt paa:

Charge => Zerk + Berserker Rage

Def/Battle => Zerk + Intercept

Zerk => Battle + Overpower

 

Spiller for0vrig en fury warrior, i den grad det har noe aa si.

Lenke til kommentar

Den rune saken er ment som pve dmg gear trinket for min del. Sammen med blackhands selvsagt. Og hand of justice må jo droppe for meg først. Jeg er friendly med WSG og den kan kjøpes med en gang for 4 gull liksom. Selvsagt byttes den ut nåe noe bedre dropper, men jeg trenger litt mer HP til pve dmg deal..da jeg holder på å grinde opp rep i silithus etc...

Lenke til kommentar

Jeg driver å prøve å balansere AP kontra crit sjanse osv...

 

I hvilke angrep har jeg som MS 31/5/15 build warrior bruk for AP?

 

Om jeg ikek husker feil så bruker ikke alle angrepene AP? jeg vet at auto-attack bruker AP, men gjør alle instant attacksa det også?

 

EDIT: kan noen linke til en side som viser alle formlene (hvordan man regner ut skade pr enkelt attack) slik at jeg kan putte den i favorites? :)

Endret av gamer73
Lenke til kommentar

Alle attacks bortsett fra hamstring og rend bruker AP. AP-dps er AP/14, så har du 700AP, får du 50dps ekstra.

 

Autoattack bruker min-max + (AP-dps*våpenhastighet), så har du 700AP og et våpen med 100-200 og 3.00-hastighet, vil du altså få følgende: 100-200 + (50*3), og altså slå for 250-350.

 

Instant-angrep som MS og HS bruker min-max + (AP-dps*3.3) + bonus fra skill. AP-nerfen gjorde at AP-dps ble regnet ut med 1.7 for dagger, 2.4 for 1h sverd/mace og 3.3 for 2h.

Lenke til kommentar

Får meg snart titanic legggings, mangler bare 2 arcanite bars for og lage de. Men er usikker på hvilken enchant jeg skal putte på de. Regner med og få 29,25% crit i zerger stands med den, og 650AP. Så er jeg usikker på om jeg skal putte på 8+ str eller 8+ agi. Synes jeg har en del crit men har temmelig lite AP. Så jeg har tenkt og ta 8 str, men crit er jo også fint siden jeg er DW warrior....

 

Noen formeninger?

Lenke til kommentar
Det medfører riktighet. 1.5x for casters (2x for locks med Ruin), 2x for melee/hunters.

 

Takk igjen! Du burde laget en post med alle formler for utregninger av skade..dmg mitigation etc:) Det hadde hjulpet oss warrior utrolig:) Og siden du er moderator og alt så kunne du tatt på deg denne "opplysende bestefar" rollen:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...