Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 4 måneder senere...
  • 5 måneder senere...

4.3 dps?

 

Etter flere år med tanking gjennom tbc, wotlk og starten av cataclysm har jeg også slengt meg på den evige ventetiden i queue systemet og gått dps på warrior toonen min.

 

Som en annen uvitende gikk jeg fury og regnet med at det var som før at prot var tank, arms var pvp og fury pve dps.

 

Det som har gått opp for meg i det siste tho er at arms sin effektive dps kontra fury er omtrent dobbel så høy, det er ihvertfall mitt intrykk og erfaring over den siste måneden. Jeg har prøvd masse forskjellig kombinasjoner av reforging, gemming og stats prioritering, men uansett hva jeg gjør som fury, så når det ikke arms sin dps til knærne.

 

Nå er jeg ikke helt sikker fordi jeg ikke har lest meg 100% opp på temaet, men inntrykket er ihvertfall at fury er veeeeeldig avhengig av procs og rng for å gjøre konstant høy dps. Slam procs og enrage. Bloodsurge har 30% proc chance på BT hits, mens enrage har vel en 10% proc chance + DW og BS gir deg "enrage effect". Hvis du ikke har disse opp en relativt stor del av fighten synker dpsen din betrakelig, du ender da opp med kun BT og HS.

 

Arms derimot, har en mye høyere konstant dps, mye på grunn av et ekstra angrep (Overpower) som proccer oftere enn det Bloodsurge gjør pga Thirst for blood talentet, og fordi MS har høyere base damage enn BT pga 2H specialization, med litt Cot HC* og RF** gear er whitehits med 1x 2h høyere enn 2x 2h i mitt tilfelle på 383 item lvl.

 

 

Grunnen til at jeg i det hele tatt bringer dette på banen er fordi jeg fortsatt ser end game warriors som er fury, jeg funderer på om dette kan være pga. survavibility fra BT (40% ekstra healing fra minor glyph) noe som kommer godt med i DS HC, men er det verdt og ofre så mye damage for? jeg har i det siste overbevist titalls fury warriors jeg har møtt til å prøve arms med 100% positiv respons, så som meg byttes det lyspærer i topp etasjen på mange warriors på Stormscale.

 

Når det kommer til stats prioritering følger jeg som oftest det jeg leser i compendiums på Noxxic, Elitist jerks og Arena Junkies. og jeg køyrer str -> 26 exp -> 8% hit -> Crit ->Mastery (ekstra slag)

 

grunnen til å velge bort haste som arms er fordi du ikke har noe offhand wpn og får mange færre white hits. Du har et våpen på helst 3.80, men oftest 3.60 (HC øks/mace og Gurthalak), dette betyr at du 90% av tiden vil bytte ut white hits med HS og pga anger management har du ekstremt sjelden lite rage.

 

I disse dager finnes det i mine øyne ingen streng rotasjon som må følges, men heller prioriteringer og nøye etterfølge av hvor mye rage du har. MS har utenom Execute høyest base damage av angrepene, etterfulgt av OP og slam som er ganske like, og så HS.

 

I mitt tilfelle pleier jeg og velge fra starten: Charge -> Rend -> CS+HS -> MS -> OP+HS -> slam -> slam+HS -> MS

 

Etter denne starten er det kun et par ting som er viktige, og det er å ALDRI miste stacksa på lambs to the slaughter, som booster de fleste damage abilities med 30%. Går denne ut er du bøttføkked på dpsen helt til du får opp de igjen. Hold CS oppe så ofte som mulig, får du 2 sudden deaths etter hverandre, vent til forrige CS går ut før du tar en ny for å makse enda mer. Jeg opplever oftest å få 2 sudden deaths på 1 CS cd, og har da en nedetid på 5 sec.

 

Jeg driver i disse dager og trikse med noen stance dance macroer for å øke enda mer. Macroer som hopper inn i Serker for dps og kun holder meg i Battle for OP, og danser fram og tilbake. Dette krever at du har ganske godt gear, og passer veldig på når du bruker HS for å ikke gimpe deg når du hopper over i serker og ikke kan bruke noen abilities uten 1-2 white hits, da blir det hele ubrukelig.

 

Jeg aner egentlig ikke så mye om Warrior dps da det aldri har vært min greie, men dette er det jeg har klart og samle opp i løpet av den måneden jeg har spilt dps nå.

 

Dette er kun min personlige erfaring jeg vil dele med andre warriors for å få synspunkter på hva jeg gjør feil, hva jeg burde gjøre annerledes, om alt er feil, noe er feil eller om jeg er spot on. Jeg ønsker hjelp til å bli en bedre warrior og ikke en byrde i gruppa, hater og bli carried.

 

Takk hvis du leser dette og ikke wall of text critted you for 3.000.000.

 

*Caverns of time Heroics

** Raid finder

Lenke til kommentar

Mulig å få en link til warrior din?

 

Jeg har nesten alltid spilt som fury, mest pga jeg synes det er kult ut å ha 2h x2 og jeg følte at "AoE" dmg var høyere som fury enn arms.

Men ser at på single target så ligger min dps noe lunde lavere.

 

Jeg har også prioritert de stats du sier, selv om jeg på en eller annen måte har aaalllttfor mye hit, noe jeg prøver å så godt jeg kan å reforge vekk.

 

Kan ikke linke til min warrior siden jeg er på jobb.

Men han heter hvertfall

 

"Xero" og holder til på Emerald Dream.

Litt usikker på om det er è eller é.

Lenke til kommentar

Whats

 

Jeg var også av den oppfatningen, men etter cataclysmen, så har fury ikke blitt gimpet, men arms har blitt scala ut av proposjoner for å holde følge i Pvp, og da følges det etter i pve og. For aoe'n sin del så kan jeg ikke se for meg fury noen gang har vært bedre enn arms. Du kan ha Blood&thunder som begge specs, og fury har Cleave og whirlwind som aoe spells, de har du som arms og, i tillegg til bladestorm og sweeping strikes.

 

Warrior er ganske bra med dagens patch, du kan lett nå 30tusen dps som fury og, men har du gear og skills til å klare 30.000 som fury, kan du komme opp på 40 tallet som arms.

Lenke til kommentar

Vet at det kan være morsomt å leke med reforge for å få de beste stats men har selv gitt det opp med alts, nå stoler jeg 100% på "reforge lite" addon som reforger ting for meg.

 

http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Paperstyle/simple

 

Har prøvd fury med dette geared men synes ikke jeg klarer å holde følge med på arms og har valgt å gå for 2 arms specs, den ene for AoE type fights og den ene for single target.

 

Synes også DS er mer arms venlig da arms har ganske bra AoE og burst, noe DS raids skriker etter.

 

men nå er ikke jeg noe pure warrior dpser, for å si det sånt.

Endret av nagina
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg så en guide på youtube for fury warrior og der nevnte han at 8% var minimum for softcap, mens hardcap var et alternativ. Han hadde dog satset mer på crit chance.

 

Jeg har rundt 22% hit chance på min warrior mener jeg.

 

Var nettopp i Hour of the Twilight heroic og gjorde 27k dps på sistebossen, ganske fornøyd med det.

Lenke til kommentar

Anbefaler å teste arms, vil garantert være største forbedring.

 

Få deg reforgelite addon, gjør ting så mye lettere når det kommer til reforge.

Reforger f.eks hit, expertise til nøyaktig så mye du trenger etc.

 

Om du absolutt vil være fury, så må nok noen andre komme fram å vise par tricks.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...