Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Forstår ikke hvorfor folk tror at AO ville tatt Brock... Han ville ikke hatt sjangs. Brock hadde (desverre) knust han i første runden.

Skal innrømme at jeg er noe farget av at jeg håper på at Overeem hadde tatt han. Men han hadde hatt en fair sjanse, det mener jeg absolutt.

Lov å være subjektiv til tider. Ser ikke for meg et Overeem hadde hatt sjangs. Til å være helt ærlig ser jeg ikke AO ta noen som er top 5 HW i UFC. Igjen så er dette noe jeg tror og ikke håper!

Lenke til kommentar

Kimbo vs Big Country

 

 

Syns ikke det så ut som at Kimbo ble gassed, lurer på om det ikke var mer at han ikke hadde teknikken til å komme seg ut. I tillegg var han altfor passiv stående, Big Country var skikkelig rævva, men Kimbo klarte ikke å dominere uten å bli kasta. Hver eneste gang han så ut til å få til noe stående klarte Big Country å komme til clinch og derfra kaste. Forøvrig er det temmelig patetisk at en fyr på 120 kg ikke klarer å gjøre særlig skade fra et crucifix i side control. Han hadde faktisk 30 sekunder der i slutten av første runde, men gjorde så lite skade at Kimbo reiste seg rett opp da runden var ferdig.

 

Lenke til kommentar

Min mening om kampen i TUF

 

Herb Dean gjør egentlig ikke noe galt. Ser på andre steder, eller det var vel Nelson itself som kritiserte.

 

Crusifix på slutten av runde 1. Ikke så mye tid, og Herb lar det gå ut runden. Nelson mener at det var 44 slag. Kult det, men de gjorde ingen skade.

 

Kimbo er neger, men på sneak peak for neste uke, så har han ingen skader i ansiktet. Ikke som jeg kunne se fra Youtube-kvaliteten.

 

Husk Matt Hughes og Royce Gracie, det er ikke enkelt å komme ut fra en sånn posisjon. Særlig ikke med 264 pounds (ikke sikker på hva det blir i kilo).

 

Tror likevel det blir en ganske ok sesong likevel.

 

Lenke til kommentar

Legger det fortsatt i spoiler. men fra i morgen droppes spoiler om TUF for min del..

 

 

Jeg håper ihvertfall noen slår Fatman "never seen his dick" Nelson.. Er kanskje noe av det kvalmeste som er der.. Tar 10 stykk Kimbo før han. Hva var det han sa før kampen, dommeren er nødt å stoppe en kamp selv om han bare dasker litt, om posisjonen er rett.. Er bare en person som er mer kvalm og det er Rashad Evans.. Tåler ikke ham, selv etter at han sluttet med showboating. Han fatter ikke at han ikke har slått en eneste som er i verdensklasse.. Det nærmeste er Griffin, men selv han har lang vei å gå. Ellers har han bare slått middelmådigheter.

 

Lenke til kommentar

Klarer ikke åpne spoilers her..hmmm.....men uten å avsløre noe så må jeg si at jeg blir mer og mer fan av Rampage...faen så morsom han er assa...hvertfall når han kom med den at Rashad knocka ut Chuck bare pga ånden...hehehe.....og Kimbo virker som en jævli alright fyr ! ikke den thug'en jeg har hatt et eller annet inntrykk av tidligere

Lenke til kommentar
Ja, så sendinga starter klokken 10 norsk tid. (evt om det var brittisk tid)

Mener det begynner kl 13.00 i morgen, men det er muligens en litt forsinket HDNet sending, er ikke sikker.

Streamen jeg ser begynner ihvertfall da.

 

Og jeg så nettopp at de har klart å dra ut liket til Sakuraba for fansen igjen, stakkars mann.

Fyren har jo ikke hatt knær på 12 år nå, nakken er ødelagt, og han er langt fra like kvikk som han var.

Men med tanke på motstanden blir det vel single leg->armbar innen 90 sekunder, regner jeg med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...