Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Vanskelig å svare på den azz, er cirka par år siden jeg levlet og talentree har endret seg noe voldsomt + dps meter var ikke noe veldig populær da :thumbup:

 

400-500 høres ganske normalt? personlig synes jeg priest sucks i dungeons, spesielt hvis de andre gjør det godt, da dine dots vil få lite virkning.

 

Synes du skal lukke recount mens du levler, /care kas dps du har :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Yo.

 

Tenkte jeg skulle prøve meg på litt healing på presten min framover(ganske fersk prest)

Er ikke blitt helt sikker på hva jeg skal gå av Holy/disc, er shadow nå.

 

Noen som har noen anbefalinger til en helt fersk prest ang Holy/disc og build på dette.. Blir vel å prøve seg litt fram men noen anbefalinger her?

Lenke til kommentar

Vel, disc er best på single target healing, mens holy er best på aoe healing. Til heroics foretrekker jeg holy - mens i raids gjør jeg hva enn som trengs i forhold til opsettet. Foreslår at du starter med holy, med mindre du vet at du kommer til å gjøre mye tank healing. Fungerer jo såklart å raid heale som disc, og tank heale som holy - men ideelt er det ikke (med noen fights som unntak).

Lenke til kommentar

Heisann

Jeg spiller som holy priest, blir som regel mest 10/25man pugs da jeg ikke er i en guild.

Men føler jeg har problemer med manaen i 25man, i 10 man raids går det som regel greit.

Prøvde Festergut og Rotface idag og ble regelrett knust av de andre healerne bare på total healing og HPS.

Jeg gemmer for det meste 12Spell Power / 10 Intellect og 12 Spell Power / 10 Spirit gems. I raids bruker jeg mye renew, PoM, CoH. Flash Heals når det er nødvendig og når proccen er oppe. Prayer of Healing når det er heavy AoE dmg.

 

Kjører med en standard holy spec 14/57/0 og statsene mine er:

21k HP / 25k Mana Pool.

3000 Spell Power

20.53% Crit

758 Haste

888 / 475 while not casting / while casting.

Vet det ikke har noen betydning men har 5370 GearScore.

Noen av dere som har noen pointers eller tips til hva jeg kan gjøre / hva jeg eventuelt gjør feil ?

Takk for all hjelp :)

Endret av FarAway
Lenke til kommentar

Bruker du Shadow Fiend og Hymn of Hope rett? Bruk Shadow Fiend og så HoH rett etterpå, så du får manabarbuffen fra HoH - Shadow Fiend regener mana basert på din totale mana, så 20% ekstra mana hjelper virkelig på.

 

Selv har jeg ca. samme haste og mana regen (while casting) som deg, eneste fighten jeg må ha innervate på er BQL etter andre fear, men de siste gangene har jeg ikke trengt det der engang.

 

Also, prøv å få satt opp gruppene så melee er stacked - bruk PoH mer.

Lenke til kommentar

Og bruk alltid inner focus når du bruker divine hymn :thumbup: Lag gjerne macro for det også så slipper du å trykke på så mange knapper.

 

#showtooltip divine hymn

/use inner focus

/use <trinket-navn>

/use Divine hymn

 

En av mine favoritt heal skills, men synd den har altfor lang CD, men er såpass overpowered at det er nesten forståelig.

Lenke til kommentar

hallo, unnskyld for å avbryte high lvl snakket deres :p jeg bare lurte ett par ting.

 

har hørt veldig mye styr om at priest er vanskelig, og veldig lite mana effektivt å lvl'e med. priesten min er nå lvl 59 - Zhirah og jeg føler lvling som priest går betraktelig mye kjappere enn som frost mage. skal sies at det er en ganske god stund siden mage'n min var nedi lvl 60, men jeg antar at det ikke er så veldig mye forskjell skjedd siden ett år siden når det kommer til lvling. med mage'n min tror jeg ikke jeg tok mer enn 8 mobs eller noe, før jeg følte jeg måtte til med en mana break. priesten min kom jeg frem til at greide nesten å gjøre den "unyielding" questen uten mana break.

 

quest: Make them listen

 

unyielding footman slain: 7/12

unyielding knight slain: 3/8

unyielding sorcerer slain 6/6

 

dette fikk jeg før jeg trengte MB. har priest lvling blitt buffet eller noe? er faktisk ganske ny med priest, så har aldri følt med på priest på patchene. Er det mye bedre enn frost mage å lvl'e med eller er det bare jeg som er heelt på jordet når det gjelder mage?

rotation: vampiric touch, mind blast, devouring plague, sw:p, mind flay, mind blast -> mob død.

 

edit: ser det kom litt dårlig frem, spørsmålet er egentlig; hvorfor er det så mange som sier at priest er dårlig til å lvle med? :)

Endret av ZtriCk-T
Lenke til kommentar

Er det mange som sier at priest er dårlig å levle med? Hvem? Det hadde isåfall vært idiotisk, tror ikke jeg hadde èn jævla manabreak etter å ha gjort noen quests i Outland -> 80. Men hvis du har problemer med det burde du stoppe å caste 5 sek'ish før moben dør på grunn av 5 sek regelen for å få mest ut av spirit tap. Det beste vil være å å holde DoTsa oppe, og ihvertfall kaste MF 5 sek før du tror moben dauer siden den tapper manaen når du kaster den og ikke i end ticket.

Lenke til kommentar
hvorfor er det så mange som sier at priest er dårlig til å lvle med? :)

 

Hvorfor er du den eneste jeg har hørt om, som har hørt dette? -_-

Med mindre du hørte dette for 3 år siden, så har jeg vanskelig for å tro at du har hørt så "mange" si det. Jeg tror aldri jeg har hørt noen si priest er vanskelig å levle, så jeg lurer veldig på hvor du har hørt det :p

Lenke til kommentar

har noen venner in game, noen irl, og lest noe rundt på nettet og folk mener priest er noe av det treigeste å lvl'e med. Og nei disse er ikke mer enn halvt år gamle heller..

 

kanskje de bare er flinke til å syte og klage over priest :p Jeg synes ihvertfall det går kjempe fort. men det gjør visst ikke de jeg kjenner.

Lenke til kommentar

For å fjerne tråder fra Mine Innlegg må man ha vært aktiv i tråden de siste 3 mnd. Jeg har sluttet med WoW og vil fjerne en del tråder fra mine innlegg, men det er ikke lett når jeg ikke har vært aktiv i trådene...

 

Må derfor poste i noen tråder. Har rapport innleggene mine så moderatorer kan fjerne de når jeg har fått fjernet trådene fra mine innlegg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...