Gå til innhold

Hva tjener egentlig hw.no på?


Anbefalte innlegg

Virker kansje som et litt dumt spørsmål, men hvor kommer pengene fra? Tviler på at dere får nok penger fra reklamen til å drive dette her. Og får dere som jobber her noe lønn, eller gjør dere det på fritida fordi dere synes det er gøy? Har lurt på dette lenge. Ingen dumme komentarer takk! :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tipper at hvis du skal ha samme banner eksponering som Netshop, PS og Komplett har, så må du sikkert ut med minst 1/2 mill i året, kanskje mer

 

Tar du med prisguiden og de som har små bannere engang i blant, så kommer du sikkert opp i 2-3 mill i året :dontgetit:

 

De har mennesker ansatt, sjekker du skattelistene, så finer du sikkert ut hvor mye de tjener også :p

Endret av slimboy
Lenke til kommentar

De inntektene bidrar til at hw.no er Norges desidert beste internet-side på data. Synes hw.no-nyhetene slår digi, i hvert fall IT-avisen og ofte PC-world. Hvem trenger å abonnere på PCWorld når vi har hw.no-nettverket, pluss et forum mange, deriblant jeg, har stor glede av?

Endret av stigfjel
Lenke til kommentar

HW får dessverre ikke statsstøtte.

 

Regnskapet for 2003, som er offentlig tilgjengelig, viste en omsetning på ca. 4 mill og et overskudd på 1 mill etter skatt.

 

Regnskapet for 2004 blir tilgjengelig senere i år.

 

Fra 1.nov 2004 har vi også tjent litt på prisguiden; hw får 1 krone per klikk til nettbutikkene.

 

Vi tjener også noen tusen i året på salg av artikler til andre aktører.

Lenke til kommentar
Tipper at hvis du skal ha samme banner eksponering som Netshop, PS og Komplett har, så må du sikkert ut med minst 1/2 mill i året, kanskje mer

Nåja, tror de butikkene der tilsammen bidrar med rundt 2-2,5mill i kassa til HW. Mulig det faktisk er så mye som 3mill også.

Uannsett, det er snakk om mye penger.

 

Tipper hw.no gjør god butikk på reklamen sin jeg. 500 000 - 1000 000/måneden inkludert prisguiden er vel ikke usannsynlig.

Det er nok det er et stykke unna virkeligheten. De hadde litt over 4,3mill i intekter i 2003. Det blir nesten 360.000kr pr mnd. Nå er det riktig nok tall for 2003 og ikke 2004 så det er jo mulig det faktisk har blitt nærmere 500.000kr pr mnd i 2004.

Endret av Ernie.
Lenke til kommentar

Om folk trur egentlig det er gratis å drive og oppbygge en side? Hw.no starta etter hva jeg har forstått med ingenting, og har jobba seg til noe stort. Slik dere også kan se om de har hatt 1mill i overskudd har det gått en stor del til drift, og kanskje det er en smart tanke å tenke på at overskudd kanskje går i økonomisk sikkerhet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...