Jump to content

mlwirak

Medlemmer
 • Content Count

  2607
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About mlwirak

 • Birthday 05/27/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bra artikkel. En ting som ikke er nevnt, er hvor vanskelig det er å kjøpe en printer. Det virker som om hver produsent i snitt har 737 forskjellige printere å velge mellom, alle med klare og unødvendige svakheter. De fleste er billige, med svært dyrt blekk, så ofte går vel printerne på dynga etter at det første halvtomme blekksettet er brukt opp. Det virker også som om en svært stor andel av både brukertester og antatt profesjonelle tester er mer eller mindre fake. Dette faktum kombinert med det store antallet skrivere på markedet, gjør at det blir klin umulig å finne en "konsensus" blant testerne om hva man bør kjøpe. Jeg kjøpte en multifunksjonsskriver nylig, og for meg var innskanningskvaliteten viktig. Det var klin umulig å finne informasjon om dette på nettet, alle som tester multifunksjonsskrivere ser ut til å ignorere dette. Jeg endte opp med en dyr skriver med billig blekk. Jeg har innsett at jeg må printe ut nærmest daglig for at ikke dysene skal tette seg. Utskriften på bildene ser imidlertid ikke ut til å være bedre enn på en rimeligere skriver jeg hadde for mer enn 15 år siden. Alt i alt synes jeg utviklingen mht. printere har vært mindre imponerende.
 2. Dette var veldig leit. TST og resten av gjengen har gjort en formidabel jobb, og selv om det sikkert tar litt tid å komme 100 % på plass med ny side blir nok resultatet kjempebra. Jeg kjenner sikkert ikke til alle detaljer i hva som har skjedd, men frykter at noen må ha tatt veldig dårlige beslutninger i denne saken. Å miste Gamer er et kjempetap for Hardware-nettverket, og dette kan jo ikke være optimalt for Gamer heller. Det er med vantro og klump i halsen at jeg registrerer at man har viklet seg inn i en meningsløs tap-tap situasjon. Uansett, jeg ønsker alle i Gamer og Hardware-nettverket forøvrig lykke til videre.
 3. Har en rekke filmer som skal digitaliseres. Noen som kan selge eller leie ut et videokamera eller evt. annet utstyr for avspilling av Hi8/video8? Ta kontakt på martin a sover.no eller tlf. 40066500!
 4. Veldig leit, dere har hatt veldig mange bra artikler. Lykke til videre alle dere som har holdt på med siden.
 5. Morsomt å se filmen. Butikken jeg var misfornøyd med het Memoryshop. Dessverre lever ikke denne butikken lenger ;-) Martin Lexow Wirak
 6. Gratulerer, det er bare å ta av seg hatten!
 7. Jeg kan vurdere å selge mitt 70-200 F4. Det er knapt brukt og som nytt. Ta eventuelt kontakt hvis du er interessert.
 8. Hm, jeg får heller ikke nyhetsbrev. Det viste seg at en del epostadresser er forsvunnet fra databasen. De som ikke får nyhetsbrev bør prøve å melde seg på en gang til.
 9. Det er gratis å annonsere på www.bruktmarked.no, så det skader ikke å prøve den heller.
 10. Sonys nye vidunder gir video med hele 1440x1080 oppløsning, omtrent 4 ganger så mye som video fra et tradisjonelt DV-kamera. Vi bringer detaljene i Sony Norges pressemelding.Les mer
 11. Panasonic annonserte i går lommekameraene Lumix DMC-FX2 og FX7. Kameraene får 4 og 5 megapiksler oppløsning, stor LCD-skjerm og optisk bildestabilisator.Les mer
 12. Hei, vi kommer til å lage nye skins til forumene våre som er bedre tilpasset designet på sidene, men det vil ta noe tid.
 13. Synes det var et fint dekk, men jeg vet ikke helt hvordan Amotor-navnet skulle plasseres i forhold til det. Dette tok ikke helt av, så jeg måtte lage en midlertidig løsning inntil videre: http://www2.amotor.no/ Før eller siden kommer vi nok til å ta et fullstendig redesign av sidene, og da er det naturlig å ta en ny logoprosess. Takk for de bidragene som kom.
 14. Hei, dere kan forsøke med både "Amotor.no" og "Amotor". Forslag kan sendes til martin@hardware.no.
 15. Førstkommende fredag er det meningen at vi skal lansere nye amotor.no - Hardware-nettverkets side om bil og motor. Vi kommer i første omgang til å bruke designet på hwb.no, men med andre fargevalg og selvsagt annen logo. Hvilke farger vi skal bruke er ikke bestemt. Kan noen her forsøke seg på logo? Ettersom fargevalg ikke er bestemt, bør den være rimelig fargenøytral, og logoen bør kunne skalere godt slik at den også kan brukes i mindre grafikk som f.eks. awards og reklamebuttons. Det skader ikke at man får assosiasjoner til bil når man ser logoen, men dette er ikke noe must. Vi ønsker logoen i vektorisert format, og rettigheter til å gjøre hva vi vil med den. Det hadde vært kult hvis flere kunne prøvd seg, så plukker vi ut den beste - hvis det kommer gode nok innspill. Vi kan gi "vinneren" 500 kroner. Frist: Torsdag 22. mai kl. 12.00. Så hvis noen har tid og lyst, er det bare å sette i gang!
×
×
 • Create New...