Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Nerdebula di v.2! (Les førstinnlegg!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

nerde delen av bula ;)

 

Litt trangt på skrivebordet?

 

Eg har over helga gjort et forsøk på å sette opp PCen for sofa-gaming , siden TVen min ellers ikke er stort i bruk. Jeg er ikke helt sikkert enda, alt hadde vært mye enklere med en laptop for alt ved siden av spilling. Kablene gjør saken også litt problematisk, men å bruke trådløst tastatur og mus er helt uaktuelt. Jeg er ikke helt sikkert enda, det beste hadde vel vært å la skriveborde og sofa bytte plass, men det funke ikke så bra siden rommet allerede er ganske liten, så å har skriveborde står nesten mitt i rommet blir dumt.

 

Tastaturet ligg på loran, vis jeg har fastet forlengelsen funke det fint ergonomisk sett. Musen og mus-matta ligg på en pute, kunne bruke et sånn brettgreie, men den der løsningen er fortest og funker også siden jeg bruke høy sensitivitet. Headsettet er koblet til tastaturet, bruke det for det meste bare om kvelden eller vis jeg snakke i skype siden folk klage på at dem hører min musikk ellers. har forlenget ledningene for tastatur og mus med en liten gammel USBhub, minnepenn går fortsatt rett i PCen pga,overførings hastighet. Er litt for tidlig for å konkludere mitt lille eksperiment enda, sofaen min er jo ikke den aller mest behagelige, men det er ikke stolen min heller så.

 

IMG_20110622_141819.jpg

 

 

IMG_20110622_141913.jpg

 

 

IMG_20110622_141847.jpg

 

 

IMG_20110622_141753.jpg

Endret av NoiSe_NOR
Lenke til kommentar

tv som skjerm SKEPTISK ;P

 

til kommentaren om min/mitt, det ser mindre romslig ut en det føles, nå er det faktisk en 30" som står i midten, tastaturet er av samme type som du har.

men har faktisk tenk å flytte høytallerne på egen hylle, må bare lage hyllen først :p

Endret av Balli
Lenke til kommentar

Å ja, det var ganske vanskelig å se at det er en 30" . Men nå som jeg se det, vi har samme tastatur så jeg kan tenke meg nå ja.

 

Det er ganske digg å har TVen som hovedskjerm ihvertfall for spill og slikt siden bilde kvaliteten er mye bedre en på den billige acer 24" jeg har, responstid føle jeg heller ikke er et problem, finnes jo en spillemodus som redusere den til den minst mulige. Det som er egentlige problemet er en behagelig og "produktivt" plassering av mus og tastatur uten at det blir alt for mye rot, jeg har nå plassert skjermene på skrivebord enden som er nærmest sofaen, så nå kan jeg bytte som jeg vil mellom sofa og skrivebord. Når jeg skal flytte og det nye rommet er rektangulært nok, skal jeg sette det opp slik en annen bruker hadde det litt tilbake i tråden(orke ikke å finne frem nå) Slik at skriveborde står bak sofa. Også er det de at jeg blir utrolig slapp etter å har sotet på sofa en vist tid :p det problemet kjenne dokke sikkert

Endret av NoiSe_NOR
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Stress å flytte!! :p TV og stereo er oppe og går, men må gjøre litt endringer (bl.a for å få plass til center) Rommet/nerdebula fikk noen plutselige endringer når jeg skulle koble opp i går, så blir litt utsatt. Er også uten internett, så kan ikke skryte av at jeg er en skikkelig nerd heller :(

Lenke til kommentar

939131.jpeg

Ja, den blir strekki sånn hver dag.

939133.jpeg

Har ikke kommet meg til IKEA enda å fått kjøpt esker til å plassere i benken enda.

939134.jpeg

Har ikke skjult noen kabler her enda, kommer ny pc snart så hele bordet skal omrokkeres på.

939135.jpeg

Litt av tegningene mine.

939136.jpeg

Endret av Sewero
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...