Gå til innhold

taushetsplikt i butikk?


Anbefalte innlegg

var på butikken, bor i en liten bygd så alle kjenner alle her...! :(

 

jaja, når jeg skulle betale så gjespa jeg, og så spurte hu i kassen om jeg var trøtt...trøtt som jeg var svarte jeg jo "JA"......

 

 

Dette var på mandag...

 

i går kom morra mi hjem og sa at i kveld skulle jeg legge meg tidlig, fordi jeg visstnok var for trøtt, da hadde hun snakket med den butikkenkjerringa! :whistle:

 

Kan hun butikkkjerringa bare si slikt til morrami?......hun var jo på jobb.......

 

EDIT: leif :blush:

Endret av ketchez
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

folk som har taushetsplikt er oftest folk som jobber med/kan se/har tilgang til sensitiv informasjon, som f.eks karakterer, psykiske og fysiske problemer, det meste som er om deg, som ingen andre har noe med, at du gjesper kan alle se og er derfor ikke sensitiv informasjon, selv om hun hadde hatt taushetsplikt så hadde det ikke gått under den

 

taushetsplikt betyr ikke at du ikke kan si noe om jobben, det er bare enkelte ting du ikke skal si, f.eks jeg har taushetsplikt, men jeg kan fortsatt si veldig mye om det som skjer her, jeg kan f.eks si at du ser trøtt ut til moren din, men jeg kan ikke si at du fikk en 2`er i matte, eller at du kontaktet helsesøster...

Lenke til kommentar

Hvis du vil unngå bygdeslarv må du bare flytte. Jeg ble observert i fylla (spyende på en balkong) i 8. klasse på ungdomsskolen i mi bygd.

 

Greit nok at foreldrene mine fant det ut via diverse naboer som hadde sett det.

Men så ble historiene bare bedre og bedre. Etterhvert ble det fortalt mamma (fra drosjesjåføren) at de hadde helt sprit ned i halsen min med trakt, mens jeg var tvunget ned på gulvet. Helt villt selvsagt. Men sånn er det i små lokalmiljøer. Bare å drite i det. Selvsagt er det ingen taushetsplikt i en butikk. Folk slarver jo værre der enn noen andre steder.

 

Og om Kurt kjøper 14 pakker kondomer ville hvertfall JEG ringt Se&Hør på flekken.."KURT HAR hEMMELIG HAREM!"..1000 raske.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Kommer ann på hva derer mener med taushetsplikt. I ditt tilfelle var det nok helt lovlig.

Men du har feks ikke lov til å si til andre hvor stor overskudd butikken går med, eller kodene til diverse dører. Dette er en plikt man har selvom man ikke har skrevet under på noe.

Hvis noen gir meg navnet på butikken/eierselskapet til butikken, skal jeg påta meg å finne overskudd/underskudd, gjeldsprosent, omsetning etc. Forutsatt at det er et aksjeselskap, hvilket det høyst sannsynlig er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...