superreven Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 4. søndag i advent (i dag): Kalkun Lille julaften: Koldtbord, fenalår,røykelaks,eggerøre,sild m.m. + mors hjemmelagede potetsalat! Julaften: Ribbe selfølgelig! Medisterkaker, sosisser og rosenkål er et must som tilbehør! 1. juledag: Lammelår med mandelpoteter og fars rødvinssaus (verdens beste)! 2. juledag: Oksesteik Romjula: Alt mulig godt Nyttårsaften: Pinnekjøtt! Hjemmelaget kålerabistappe med nykvernet pepper i, er et must! 1. Nyttårsdag: 3 Paracet, 2 poser Samarin og hallannen liter Farris!
aadnk Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 PINNEKJØTT og Kalkun på Nyttårsaften Second that!
nord Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 julaften har vi pinnekjøtt og riskrem. nyttårsaften samles vi hos onkelen min med stort sett hele slekten fra nærheten(morsiden). der spiser vi da leftovers fra hele julen som et koldtbord, helt fantastiskt.
vanilla ice Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Pinnekjøtt, riskrem, grøt, sjokolade, chips osv
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Masse hele tiden. Alt slags kjøtt. Ingenting sukker.
porcelaiN Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Ribbe, medistekaker, julepølse(medistepølse?) og poteter, og iskrem
Zethyr Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Gonna eat p***y... blir vel ribbe, grove medisterkaker, strull, pølser, småkaker, koteletter, osv.osv.
darkness| Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Jeg sørger på vegne av de som ikke har smakt skikkelig godt pinnekjøtt, evt. ikke liker pinnekjøtt. Jeg er suuulten! mmmh. Pinnekjøtt. *dribble*
halvardm Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Pinnkjøtt Det er så digg! Rødkål og surkål og poteter og nam...
Fredrik Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Pinnekjøtt er GODT, men det spiser vi sånn ellers, et par ganger på høsten og mot jul. Ribbe er liksom greia på julaften, og så kalk00n på nyttårsaften. Kalkun med en god saus er så SATANS godt, håper vi skal feire nyttår hos en kamerat av pappa i år også, han lager så sinnsykt god saus.
Glipp Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Pinnekjøtt er GODT, men det spiser vi sånn ellers, et par ganger på høsten og mot jul. Ribbe er liksom greia på julaften, og så kalk00n på nyttårsaften. Kalkun med en god saus er så SATANS godt, håper vi skal feire nyttår hos en kamerat av pappa i år også, han lager så sinnsykt god saus. Second that
T.F.T Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Kalkun med en god saus er så SATANS godt, håper vi skal feire nyttår hos en kamerat av pappa i år også, han lager så sinnsykt god saus. Det er sausen som gjør det hele verdt å spise.
Sponis Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Julafta: Grandiosa Resten av jula er eg på LAN så det blir nok grandis og cola der.
Fredrik Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Julafta: GrandiosaResten av jula er eg på LAN så det blir nok grandis og cola der.
Zemeckis Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Bli ribbe og noe annet på julaften og pinnekjøtt på nyttårsaften
Skurupu Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Ribbe, pinnekjøtt, medisterpølser (sp?) og mye mer. Rimelig standard.
Neptun_ Skrevet 19. desember 2004 Skrevet 19. desember 2004 Ribbe, medisterpølse, skinkestek og masse mer
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå