Jump to content

halvardm

Medlemmer
 • Content Count

  2686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Relativ lite, blir mer i de dyreste segmentene at du finner større forskjeller. Jeg ville rangere kameraene sådan D7000, 600D, 550D, D5100, D3100 når det gjelder ytelse, bildekvaliteten er tilnærmelsesvis lik på disse kameraene for menigmannen. Har man ingen preferanser på forhånd ei heller noen større interesse for dette spiller det ingen spesiell rolle hvilken kamera du velger siden alle kameraer du får kjøpt i dag har relativ lik bildekvalitet. Er dette en god pris for Canon 550d? http://www.japanphoto.no/product/kampanje/julegavetips/over-1000kr/canon-eos-550d-m-18-55mm-is/
 2. Måtte drøye kjøpet ett hakk... Foreløpig så står det mellom Canon 600D og Nikon D5100... Jeg tenker mest på Nikonen pga en hundrelapp billigere og bedre batteri... Får se om det kommer noen gode tilbud først. Etter som jeg ser på tester, så virker det for meg at Nikon er et veldig greit allroundkamera som ikke er for avansert. Er egentlig litt i samme leir. Vurderer 550D, 600D og Nikon D5100. Og lurer litt på hva som er forskjellene mellom disse? Hva er hovedforskjellen mellom Nikon og Canon for eksempel.
 3. Det er en BenQ G2400WD, ser at det kanskje er 24"... http://lanseringsguide.hardware.no/product...roductId=100488 Dere ser kanskje bedre enn meg hvordan jeg burde løse dette.. Om jeg kunne brukt et 12 voltsuttak i bilen ville jo det vært ypperlig.
 4. Vi har en 22" som vi skal bruke i en bil. Men vi vet ikke hvordan man løser dette best i forholdt til strøm? Er det best å bruke en konverter som konverterer fra 230-220v til 12v eller er det en måte som er bedre?
 5. Okok, har du noen forslag til spillere fra Pioneer eller Alpine som kan er gode? Vet ikke helt hvor mange utganger vi trenger, men vi tror vi trenger 3 eller 4, men dette er som sagt ikke helt sikkert.
 6. Vi driver å kjøper inn til anlegget i russebilen vår og ser på bilstereoer. Men har en del spørsmål til hvilke stereoer som er gode nok. Vi har sett på denne http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt...;id=&vn=736 og lure på om denne er en god spiller? Kan man koble til 3 forsterkere pluss to høyttalersett på denne stereoen? Og hvilke begrensninger gir denne stereoen oss? Har dere noen andre forslag til spiller som eventuelt kan være bedre? Hva synes dere om bestilling fra utlandet, fra f.eks caraudiosecurity.com? På forhånd takk, Maråk.
 7. Jeg har laget et nettsted, og jeg har laget en database. Dette er et skoleprosjekt jeg har nå. Jeg trenger hjelp til å koble sammen nettstedet og databasen, slik man kan melde seg på fra nettsiden og at det lagres i databasen. Nettsiden jeg har laget er http://mosserussen.net/skarverennet/pamelding.htm Og jeg har en database jeg har lyst til å koble med inputfeltene jeg har på nettsiden. Mer enn dette vet jeg ikke, ikke hvor jeg skal begynne, eller hva jeg skal si til dere for at det skal bli best mulig forklart, men håper noen skjønner hva jeg mener og kan hjelpe meg litt på vei! http://mosserussen.net/skarverennet/pamelding.htm Der ser du skjemaet jeg vil koble til databasen min!
 8. Om jeg kan tilføye så bor det 42 000 innbyggere der, og likevel har de et snitt på 10363. Dette er det faktisk ingen by/klubb i Norge som kan måle seg med. I tillegg kom de på kvalikkplass, med 7 seiere i løpet av en seong, så dette er faktisk meget imponerende! All honør til Ålesundspublikummet! Men om jeg kan spore inn igjen på det faktiske temaet. Så vil jeg si at Sør-Arena og Viking Stadion er begge flotte stadioner. Men holder en knapp på Sør-Arena. Ser ikke hvorfor det er så ille med 2 etasjer. Er ikke nødvendig, men det er svært praktisk, enklere å fylle og tømme stadioene på kortere tid ved kampstart, kampslutt og ved f.eks brann eller lignende. Så det å ha flere etasjer er ikke bare dumt. At det ikke skaper intime forhold med mye trøkk mener jeg også er feil etter mine erfaringer. Aker Stadion er fin på 100 meters avstand. Når du kommer inn blir du skuffet, ser ut som en sementhaug.
 9. Skal ikke ødelegge den fine diskusjonen deres. Men kan dere rusle en tur innom siden min og se hvordan jeg skal få bildet også sentrert? Mosserussen.net Har fått det sentrert i Internet Explorer. Men fikk ikke til "margin: 0px auto;" fordi da må jeg ha en fast bredde, og jeg har bredden min til 100% Hva skal jeg gjøre?
 10. Så jeg må rett og slett ha bilder som ikke har like stor filstørrelse? Hva mener du med dette?
 11. Hei, jeg har problemer med et bildegalleri på siden min. Det er et galleri der jeg bare lager en ny mappe og legger inn bilder i denne så ordner php-scriptet resten. Og det funket fint første gangen, jeg la inn noen bilder og det funket med en gang. Nå la jeg inn ganske mange bilder, i en mappe. Men jeg fikk bare opp en feilmelding og skjønner ingenting av den. Håper noen av dere skjønner den og kan hjelpe meg! : ) http://mosserussen.net/multimedia.php Fatal error: Allowed memory size of 25165824 bytes exhausted (tried to allocate 3888 bytes) in /customers/mosserussen.net/mosserussen.net/httpd.www/inc/bildegalleri.php on line 182 Her er linje 182: $source = imagecreatefromjpeg("$directory/$filename");
 12. Hei, jeg driver å lager www.mosserussen.net og har en header som går i ett med bakgrunnsfargen på siden. Eller, den går i ett med bakgrunnen på alle nettleserene jeg har testet bortsett fra Safari. Er det noen av dere som vet hva som er feilen her? Jeg skjønner i allefall ingenting, er det en feil med Safari? Eller er det en feil med koden min. Om det er tilfelle, hva kan jeg gjøre for å løse dette problemet? Mosserussen.net
 13. Jess! Supert! Takk skal du ha for hjelpen, funket nå! : )
 14. Skal jeg ha dette i head på index.php som inkluderer fila imedia.php?
 15. Jeg fører opp manuelt hvilke linker jeg vil skal vise ja. Jeg bruker en editor som heter TextWrangler for Mac. Skjønner ikke hvorfor dette skjer.
×
×
 • Create New...