Jump to content

porcelaiN

Medlemmer
 • Content Count

  1716
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Eg kan ikkje seie at "feminin" er det første eg tenkjer når eg ser til dømes Arnold Schwarzenegger, eller eit par MMA-utøvarar som slår kvarandre til blods. For å svare på emnetittelen så meiner ikkje eg det er "gay" å barbere seg under armane for menn. Folk får gjere som dei ønskjer utan å bli kategorisert på denne måten. Nå sa han vel heller ikke at de som barberer seg under armen er feminine personer. Han sa heller at det er en feminin handling. Å si at det ikke er feminint fordi de samtidig slår hverandre til blods, blir jo ganske feil. Så hvis Arnold Schwarzenegger gikk rundt i miniskjørt, ville det ikke være feminint å gå i minikjørt?
 2. Basiron fungerte veldig bra på meg for et par år siden, og det er mye bedre for huden. Tannkrem kan fungere ja, men du vil oppleve utrolig tørr hud på de områdene du gnir dette.
 3. Ja. Hårene under armen er et immunforsvar mot homse-sykdommen. Når hårene fjernes vil da kroppen bli infisert, og man får gh3yn3zz i seg.
 4. Flere venniner av meg sier de som regel går i solarium uten undertøy, mens guttene (inkl. meg) sier de beholder bokseren.
 5. Veldig lurt å bruke krølltang hvis du vil ha vekk krøller.
 6. Blir du mobbet av guttene med brunfarge, gutten min?
 7. Du kan jo se om frisøren din har bøker med bilder av forskjellige frisyrer. Om ikke du går til en totalt jalla-salong, burde frisøren kunne se hvilken frisyre som passer dine ansiktstrekk og hva som evt. ville sett bra ut på deg (i h*s øyne i hvertfall).
 8. Er da normalt å spraye senga før og etter da. Er ikke sånn lukt, mere "svidd" Tro meg, ikke alle gjør dette..
 9. Beveger meg litt smått ja, men ikke noe spesielt mye. Og til dere som lurer på lukten.. vel, selvfølgelig blir det litt lukt når det har ligget et godt antall svette mennesker i samme seng som deg
 10. Alle? Har du en kilde på dette, eller? For da må det være en alvorlig feil med huden min siden jeg aldri har opplevd de flekkene.
 11. Blir det også sånn når du soler deg i solen? Det kan hende du har manglende pigmenter disse stedene.
×
×
 • Create New...