Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Samme hvor mye du bruker biceps i nedtrekk så må latsen jobbe for å få ned albuene, så bruke latsen gjør man uansett.

 

Liker videoen, vil si at 99% av alle jeg ser som trekker mer en 50kg ROR :tease:

Men det med skuldrene er viktig i nedtrekk, mark og benkpress.

 

Verdt å merke seg.

Ryggbredde:

Nedtrekk, rack-chins, chins

Ryggtykkelse:

Enarmsroing, benkroing, maskinroing, t-bar roing, foroverbøyd roing, rack-markløft.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Noen her inne som trener med five fingers sånn btw?

 

Jeg har barfotsko, men uten tær :p Synes det fungerer veldig bra med unntak av at gulvet blir litt glatt når folk har grisa kalk. Er bare å tørke under beina før løft.

Endret av mushi
Skrevet

Genene bestemmer mye her.

 

Jeg tenker sånn her er manges maks.

 

Det er greit å vite at etter en kur så begynner nedoverbakken og tilslutt er man der man startet.

 

Blir litt sjalu på massen de gainer, opp til 90ish kg med 8-10fett% går greit for 99% , men derifra og til 103ish krever 2-3-4 år og genene kan sette en stopper lenge før det.

post-64596-0-31323200-1355011859_thumb.jpg

Skrevet (endret)

Skal kan konkurrere og har sponsorer man ikke vil skuffe og folk som heier på deg og man vil være på top 1-5 så er det nok mange som blir fristet til å ta noge attåt.

 

Da jeg var på 103 hadde jeg vel 17 i fettprosent.

Siden % er lett på 100kg så er vel det 93-94 passe rippa.

Konkurranse i den klassen så må man nok opp 5-6 kg og det kan ta 2 år med kcal-overskudd-propp-dyrt-jobbing

 

 

Dagens slikkemunntips as.

Gele - 300kcal i en skål og bare sukker.

 

Lagde egen gele 15kcal - like mye gele, smaker gele, ser ut som gele og kjennes ut som gele.

3dl fun ( sukkerfri saft, for eks bringebær)

7dl vann

1 pakke ( 10 plater gelatin ) Røre i kjele uten å koke helt opp.

Kjøleskap i 4-5 timer.

 

Olala, drept sukkerbehovet uten kcal.

Endret av War
  • Liker 1
Skrevet

Dagens middag: to grandiser. 2587,5 kcal, 130 g proteiner, 299 g karbohydrater og 95,5 g fett. Det er ikke så ofte jeg spiser så store middager. Jeg skulle egentlig ha kylling og ris i dag, men så var det tilbud på Rema 1000 og jeg orket ikke å bruke så mye tid på matlaginga. Så det ble kontraster.

  • Liker 1
Skrevet

Dagens middag: to grandiser. 2587,5 kcal, 130 g proteiner, 299 g karbohydrater og 95,5 g fett. Det er ikke så ofte jeg spiser så store middager. Jeg skulle egentlig ha kylling og ris i dag, men så var det tilbud på Rema 1000 og jeg orket ikke å bruke så mye tid på matlaginga. Så det ble kontraster.

To grandiser i en sitting? Respekt.

  • Liker 5
Skrevet

Det verste er at Grandiosa er av og til godt. En hel Grandiosa går tvert ned, men det spørs med to :p

Mulig jeg husker feil, men Grandiosa er vel samtidig den ferdigpizzaen som har best makros?

Skrevet

Jeg var veldig sulten, men det ble slitsomt da jeg kom til de siste to - tre stykkene, der ett stykke var en åttedels pizza. Det var uansett verd det. Jeg dekket nesten hele proteinbehovet mitt i løpet av ett måltid og var godt på vei med energibehovet også. Jeg fyllte på med sjokolade og nøtter ut over kvelden, så jeg er sikker på at alt var i boks.

  • Liker 1
Skrevet

Det er utrolig hva folk er villige til å gå ut med på TV. Jeg ser på Sporty på TV2 nå og der forteller de ei dame at hun veier 96 kg, har 48% fett og har helse som en 70-80-åring.

Skrevet

Det er utrolig hva folk er villige til å gå ut med på TV. Jeg ser på Sporty på TV2 nå og der forteller de ei dame at hun veier 96 kg, har 48% fett og har helse som en 70-80-åring.

 

Det er stats å være stolt av. Jeg kan ikke forstå at det er mulig å la det gå så langt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...