Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

 

 

 

Kjente en liten smerte i høyre kne idag og klarte ikke å utføre knebøy og utfall skikkelig. Synes det var veldig rart. Jeg jogger 4 min på tredemølle før jeg starter på styrketrening og kjente ikke noen smerter da.

Kjenner du smerten når du er på vei ned eller når du er nede ved/under parallel?

 

Det var mens jeg gikk ned. Må legge til at jeg hadde litt småvondt før jeg gikk på trening. Det gikk over mens jeg jogga, men kom tilbake når jeg begynte med knebøy. Når jeg var ferdig med å trene var ikke smerten der lenger og har heller ikke kjent noe lenger denne dagen/kvelden.

 

Jeg pleide å kjenne denne smerten hver eneste gang jeg tok knebøy, spesielt i starten da jeg bøyet lite og i oppvarmingen. Men jeg har ikke merket noe de siste ukene, men vanligvis merker jeg det bare i venstre kne.

 

Jeg har lest at det kan være "medial collateral ligament" og at det hjelper med foam rolling eller så kan du prøve å tøye kneet før du bøyer. Det sistnevnte hjalp litt.

 

 

Takk for tipset. :)

Har ikke hatt noen problemer med kneet etter økten i går, så tipper det bare var engangs-tilfelle.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja om måltidene er ubalanserte.

Består alle måltidene av 30g protein, karb og fett hver gang du spiser etter verdens strengeste plan så vil man kunne spise etter en sultskala og velge deff eller bulk på for eks 7/10 og 5/10 på sultskalaen. Relativt strengt, men da får man mer mat når man trenger det / tilpasset energiforbruket.

Men er man sulten etter et måltid da må man ha helt nytt måltid igjen med 30g protein og alt og ikke bare mer poteter.

 

Så ja om man spiser random

Lenke til kommentar

Altså, fra jeg står opp til jeg legger meg igjen har jeg brent ca 1000 kalorier, inklusiv styrketrening. Ser det er flere med armbånd som teller kalorier, har Nike Fuelband, vet ikke hvor nøyaktig den er? :p Den forteller meg hvertfall at jeg brenner snaut 800 kalorier, også legger jeg på litt. Har hørt den ikke teller de kaloriene man brenner på styrketrening ordentlig, da det er individuelt (kroppsvekt og kg man løfter?)

 

Forrige "bulk" ble litt for mye bulk, da jeg fikk en altfor høy fettprosent. Pleide å spise til jeg var rimelig mett / kvalm, for så å helle i meg gainers. Prøver nå å bulke uten gainers og føler jeg konstant er sulten, men skal bli flinkere å telle kalorier nøyaktig, kjøpt vekt :D

Lenke til kommentar

Hvor mange repetisjoner kjører dere i baseløftene?

Prøver meg på rundt 8 nå, men føler det blir litt mange med tanke på hvor mye som ligger på vektene.

Kjører dette programmet nå

1-8. Varierer en del. Kjørte opp mot 15 før, men jeg har innsett at god teknikk er viktigere for å holde seg skadefri, spesielt når man løfter tungt.

 

Trenger man volum er det bare å kjøre flere sett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...