Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

male det til pulver og blande det med melk da?

 

Høres kanskje bøg ut, men hvis du lager en smoothie med jordbær, banan, yoghurt, 2ss udos choice (eller en annen olje) og en dæsj med havregryn 2 ganger om dagen får du fyllt opp mye av næringsbehovet. Og det er lettere å drikke maten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tester periodisk faste for å se om det fungerer for meg og har likt det så langt. Gått en uke. Lurer på hvor ødeleggende det er om jeg som nybegynner dropper BCAA når jeg trener fastende? Vil ha minst mulig dill dall.

 

Jeg tar ikke BCAA og jeg trener som regel fastende, er såvidt jegj vet np det. Om du går mange timer etter trening uten å spise derimot, da blir det viktigere om jeg har forstått ting riktig. Men jeg får alltid i meg mat etter trening så har aldri vært et problem.

Lenke til kommentar

Noen spesiell måte å trene på for å ta push-ups med en hånd?

Klarer fint å kaste meg på 100 push-ups, 4x25, om jeg skal ta maks på en gang klarer jeg 45-50 push-ups i ett sett. Men å ta det med EN hånd, har jeg ikke sjangs til. Klarer ikke en eneste push-up med en hånd.

 

 

Noen tips?

 

Hvis du klarer så mange vanlige men ikke med en hånd kanskje det kan være kjernen som er det svakeste punktet? Du kan jo prøve å trene mer core, prøv f.eks renegade rows og landmines.

 

En annen ting, hvis du tar så mange pushups ville jeg absolutt endret opplegg da det blir mer kardio enn styrketrening, ta pushups i slynger istedenfor, sett beina på en boks så de er høyere opp, eller en kombinasjon av tingene hvor du får en kamerat til å legge vektskiver på ryggen din når du tar pushups. Ellers regner jeg med du har benkpress i programmet?

 

En annen ting som er bra trening opp mot enhåndspushups er hvor du legger den ene hånda langt ut til siden så du hovedsakelig bruker kun den ene hånda, men du får litt hjelp av den andre som det her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=F9prmumc4XU&feature=player_embedded

Lenke til kommentar

Jeg tar stigen da det tar hele kroppen....

 

 

Han mente; gå vanlig i trappa, eller hoppe over ett trinn for hvert steg oppover, eller hoppe over to trinn for hvert steg oppover.

 

Jeg hopper som regel over ett trinn, men det er fordi det passer meg best i forhold til lengden på bena mine og den stegfrekvensen jeg holder. Jeg har aldri tenkt over hvor mange trinn som er mest fordelaktig i forhold til kondisjon, styrke eller muskelvekst, men jeg tviler på at det gjør noen merkbar forskjell.

Lenke til kommentar

Kontor-workout? :p

 

Andre "gode" tips til å komme i form mens man gjør hverdagsting?

 

Dips i kontor-stolen.

Miste ting på bakken for å ta litt knebøy/markløft.

Ta en perm under armen og gå fort rundt om kring i lokalet for å se travel ut, (men du gjør også det for treningen sin skyld)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...