Gå til innhold

18 års grense på spill


Anbefalte innlegg

Hei

 

Igår var jeg i byen for å kjøpe d nye GTA San Andreas. Jeg fant en lokal spillbutikk og da jeg kom inne så jeg en lang kø til disken, ja da sto det flere folk i kø for å få tak i nettopp GTA San Andreas. Jeg stillte meg ivrig i køen for å få tak i spillet, og da jeg endelig kom fram til disken var jeg rask med å hive pengene fram og si at jeg skulle GTA San Andreas. Da spurte han mannen bak disken om jeg var 18 år. Og jeg da som bare er 17 sa selvfølgelig nei ;) .

 

Da nektet mannen å selge meg spillet. Så sa jeg at han som var forran meg var under 18 og fikk kjøpe det (jeg viste det siden han var en venn av meg). Da sa han at han hadde vært der sammens med moren sin og fått lov til å kjøpe d, men det hadde han ikke (jeg spurte han). Jeg gikk trist ut av køen uten en kopi av San Andreas :cry: ...

 

Er det slik i Norge at man han ikke har lov til å selge et spill som det er anbefalt 18 års grense på til noen som er under 18? :dontgetit:

Endret av Frozk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm.. (OFFtopic)Elkjøp her jeg bor er den værste i kjeden spør du meg.. De har ikke en dritt.. Og når de får et spill er det år etter resten. Jeg var på elkjøp for å kjøpe det spillet. Men mannen bak kassa hadde ikke peiling, men skulle skrive meg opp på "mankoliste."

- Jeg skulle hatt gta san andreas.

- På Playstation 2?

- Ja

- Vent litt. Så gikk han til spillhylla, og snudde seg mot meg.

- Var det gta 3 du skulle ha?

- Nei, San Andreas!

- Gta San Andreas?

- Ja

 

Siden jeg bare er 16 år gammel, så er det vel tvilsomt at jeg får kjøpt det spillet. Men siden de på elkjøp har så liten peiling, begynner jeg å tvile :p

Lenke til kommentar

De har full mulighet til å ikke selge de det spillet, siden det er anbefalt aldersgrense 18 år.

 

På den andre siden synes jeg det er litt teit at en som er 17 ikke skal få kjøpe et spill med aldersgrense 18. Du er like klok som 17 åring som du er som 18 åring.

 

Elkjøp er en elendig kjede her å. Om det er NØD (virkelig NØD) går jeg inn dit her. Men ellers handler jeg fra nette.

 

Skulle kjøpe BF 1942 fra Elkjøp (med den ene ekspansjon pakken). Den hadde de ikke på lager (typisk) så de måtte bestille den. Det er 9 månder siden, de skulle ringe meg når de fikk den, men den telefonen har jeg ennå ikke fådt.

Lenke til kommentar

Kan si at jeg selv jobber i kassen (penger til studiene) og det er helt riktig av han ekspeditøren å nekte deg i å kjøpe GTA San Andreas. Sorry! Få heler noen i familien som er over 18 til å kjøpe spillet for deg! :yes:

 

Kan bare si at de foka i Space World og Freerecordshop i Stavanger aldri spør om en drit, du får det du kjøper, kunden har alltid rett! ;) (er forresten 20 snart den 22 november! :p )

Endret av Wooho
Lenke til kommentar

Er du ikke 18, så er du ikke 18. Å si at siden en snart er 17 år, så burde de klart å selge det til en som er 17, som er nærme 18. blir som å si, siden jeg nsart er 18, så bør jeg kanskje få kjøpt øl. er ikke helt det samme selvfølgelig, men er liksom noe av det samme emd alderen. allitd kjipt å bare være et år unna, eller non mnd. men sånn er det.

Endret av duda
Lenke til kommentar
Da det er anbefalt aldersgrense 18 år (evt. bør ikke selges til de under 18) så har butikken valget om de vil selge til deg eller ikke, det er fullt lovlig å selge deg en kopi.

Det er mulig de har lov, men det er butikker som har blitt "tatt" for dette i pressen. Og det er jo ikke så morsomt. Dessuten er det jo et moralsk spørsmål om dere "smårollinger" egentlig burde spille voksenspill.. ;)

Lenke til kommentar

Et annent poeng her er at du ble nektet å kjøpe GTA:SA. Hvis du hadde gått inn og prøvd å få kjøpt f.eks Doom 3 så er jeg nesten helt sikker på at du hadde fått kjøpt det. Elkjeder som Elkjøp er veldig strenge på spill som Mafia og GTA, men spill som Doom 3 og Half-Life 2 er de ikke så strenge på.

 

Rart samfun vi lever i...

Endret av rkg1000
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...