Gå til innhold

Deres kabinetter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du har tilsynelatende ganske krappe svinger på slangene og når de blir varme vil materialet de er laget av bli mykere og knekker kan oppstå. Det kan strupe flowen din ganske så betraktelig så du bør gjøre noe med det. Det beste er å skaffe noen vinklede nipler til de mest utsatte punktene.

Endret av Komakino
Lenke til kommentar

Får se på det etterhvert, en times tid på prime95 gir meg 51-53 grader på cpu ca så noen overhengende fare er det ikke. Men optimalt kan det umulig være, slangen er jo nesten flat!

De gamle slangene var stivere, og da hadde jeg ikke dette problemet. Synes det var litt merklig at den først skulle knekke etter flere mnd..

Lenke til kommentar

Oooh, dali lektor :p

 

Veldig pent kabinett, likte godt kabelføringa. Men er det noe jeg skal pirke på, så er det perfeksjonisten i meg som vrir seg litt ved tanke på føringene av vannslangene. Det ser en smule uorganisert ut, men mulig det er pga plasshensyn at det må ligge slik også. Har du mye plass bak hk plata? Føler det er den lange som henger over hele hk som ødelegger mest. Når det gjelder den trange slangen så kan du prøve å finne et stålrør som har samme dim og tre denne utenpå slangen akkurat der den er krapp, mulig det hjelper på litt, evt vinklede nipler som nevnt over her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...