Gå til innhold

Asus P4S533 Resultater


byggeren

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hey, har testa samme kort med en 1,6 ghz P4 var lett å få den opp i 2,3 ghz (1,65 volt, standard vifte), men var en kompis av meg som kjøpte kortet og han ga egentlig **** i mer testing osv..

 

Litt av grunnen til at vi ikke testa noe videre var at ram'n ikke klarte noe særlig mer enn 180 mhz.. fant jo ikke noe sted i bios'n å stille vmem, men.. er det ikke litt risky å stille volt'n på ram'n? dvs at den er mer sensitiv enn cpu'n til volt-justeringer? så i manualen nå og fant jumperene for vmem.. hmm 2,5 2,7 2,9.. litt store steg?

 

det at det går an å kjøre fsb'n opp i 166 mhz er ikke dumt med en 1,6 ghz forresten :wink: må jo opp i 162 mhz for å få 2,6 ghz :eek:) (ikke at det er spesielt koselig med en pci buss på 40 mhz da..)

Lenke til kommentar

Har akkuratt skaffet meg dette hovedkortet jeg også, å må si at jeg er kjempefornøyd med det. Har også et Abit SD7-533, men det kan ikke måle seg med ASUS P4S533. Abit kortet klarte nemlig ikke å kjøre min Samsung PC2700 stabilt på 187 Cas2 grunnet at det ikke er Vmem justering.

 

Jeg anbefaler ASUS P4S533 på det sterkeste!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...