Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Cross-race effect (sometimes called cross-race bias or other-race bias) is the tendency for people of one race to have difficulty recognizing and processing faces and facial expressions of members of a race or ethnic group other than their own.

 

Rasisme, derimot, er noe helt annet.

 

Undskyldinger fra rasister, eller folk som ikke har sett nok filmer med japanere

To vidt forskjellige grupper, det der.

Lenke til kommentar

Sliter selv med å skille sørøst-asiater fra hverandre. Mou gaan dou (2002) for eksempel, ble for min egen del ødelagt av en haug med ansikter jeg ikke klarte å skille fra hverandre. Tilsvarende problem hadde jeg med Akira Kurosawa' Yôjinbô (1961).

 

Nå har jeg sett både Yôjinbô og Infernal Affairs og hadde null problemer med det. Men for min del hadde det mest med "trening" og gjøre. Slet litt med det for noen år siden, men jo flere asiatisk filmer jeg så, jo lettere ble det. Så for min del hadde det nesten bare med "trening" og gjøre. Den dag i dag sliter jeg ikke med det. Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde problemer med det. Så for noen, gjør trening mester. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mhm, har selv opplevd en liknende forbedring etter å ha sett en rekke filmer av Kurosawa og Ozu. Begge de filmene jeg nevnte begynner det å bli en fire-fem år siden sist jeg så, derfor meget mulig jeg ikke ville hatt det samme problemet i dag.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Nei nei, Mini-anmeldelse tråden.

 

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

 

En helt greit gjennomført eventyrfilm som nok ikke vil gå inn i historiebøkene som et eget kapittel, men likevel lett fordøyelig for de som kun er ute etter en eventyrfilm for den yngre ungdom.

Skuespill-prestasjonene var greie, effektene likeså, mens historien plottet var ganske så tynt og uoriginalt.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Let Me In (2010)

 

Den amerikanske nyinnspillingen av Låt den retta komma inn. Kan ikke huske å ha likt en remake like godt som denne. Filmen er jo nesten en scene-for-scene kopi, så er ikke veldig store forskjellene. Likte effektene i denne dårligere enn i den svenske, det blitt for supernatural i denne synes jeg. Men on the other hand likte jeg de amerikanske barneskuespillerne bedre emm de svemske, spesielt Chloe Moretz!

 

Søt film med god stemning.

 

8/10

 

Btw, gleder meg til å se mer av Chloe Moretz, hun har et stort talent og jeg tror hun kan vokse seg til å bli en meget pen ung dame!

 

post-101842-0-82241100-1304438098_thumb.jpg

 

Fikk nesten dårlig samvittighet da jeg leste hun er født i 1997!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...