Gå til innhold

Opera eller IE?


Anbefalte innlegg

Jeg har av en eller annen grunn aldri likt opera.. IE er evig mye mer stabilt.. :) (ok, skyt meg om dere vil. Hvis noen har bevis på no annet så får jeg unskjylde med at jeg ikke har testet siste versjon :p )

Men opera har en del kjekke funksjuner som ikke finnes i IE. De fleste av disse kan du imidlertid få ved å installere en Browser som heter MYIE2.. Dette er ikke en selvstendig browser, den bruker liksom IE.

 

Kan lastes ned på myie2.org.

Endret av Mac
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er et programvarespørsmål så posten flyttes da den nå er poset under Hardware.

 

Jeg bruker forresten Opera til Skandiabanken hver eneste dag. Du må bare kunne et par triks den første gange du logger inn. (Gå til siden etter du har brukt sertfikatet med IE og kopiere den URLen over til Opera eller noe)

 

IE har per i dag et sikkerhetshull så alvorlig at man kan få virus bare av å gå på en webside. Det krasjer også hvis du skriver litt feil i HTML-koden. Var vel ikke så lenge siden IE hadde 31 kjente feil som MS ikke klarte/gadd fikse opp eller noe. Opera har INGEN kjente sikkerhetshull AFAIK og de fikser dem ASAP som de blir oppdaget. Derfor er Opera bedre enn IE. Du kan faktisk lese epost i M2 uten å bekymre deg for virus ;)

Lenke til kommentar
Jeg bruker forresten Opera til Skandiabanken hver eneste dag. Du må bare kunne et par triks den første gange du logger inn. (Gå til siden etter du har brukt sertfikatet med IE og kopiere den URLen over til Opera eller noe)

Dette må være et problem fra fortiden. Installerte sertifikater osv i går etter nyinstallasjon av windows, og det er bare å følge oppskriften til skandiabanken så er man oppe og rocker. I alle fall hos meg...

Lenke til kommentar

Jeg brukte opera mens jeg hadde 56K modem, (det gikk ørlite grann fortere i opera, men merkbart med modem ;) ) men etter jeg fikk ADSL har jeg bare brukt IE. Pc'en min er ikke så altfor sterk (se nedenfor) så den brukte litt tid på å starte opp OPERaáaáaá (Skingrende lyd mens du tenker på ei feit opera dame, så blir det litt teit og ikke noe morsomt) . Likte opera, men gadd ikke vente hver gang den skulle starte +at det var flere sider som jeg slet med å finne knapper osv, noen var helt borte, så jeg testet i IE, og da var de der allikevel... ;) Men liker vel opera, bare jeg hadde hatt en litt vassere pc.

Endret av -Teddy-
Lenke til kommentar

Virker som at det er mange som missforstår. Det er ikke opera sin feil at sidene ikke vises "riktig", men de som lager sidene. IE følger ikke standarder. Dermed vil sider laget for IE ikke vises "riktig" i andre nettlesere.

 

Personlig liker jeg Firefox bedre enn Opera. Firefox er ikke fullt så bloat :)

Lenke til kommentar

Jeg kjører nyeste versjon av Opera 7.51, og jeg må si at jeg aldri ville drømme om å gå tilbake til I.E. Opera er mye renere, ryddigere, og som nevnt ovenfor så selv om du har mange sider oppe, så blir det ikke en lang rekke nedover på task baren.

 

Opera in pop-up blokker er også helt genial, "block unwanted pop-ups" funker omtrent 100%, og jeg har så godt som glemt popups. Syntes også opera er mye "lettere" på systemet og derfor opplever jeg den som raskere også, men dette er nok for det meste smak og behag. Opera har også innebygget iRC kanal, og jeg som spiller World Wars (internett spill) så er dette meget praktisk. Opera er rett og slett genialt!

 

 

EDIT: Jeg har ikke helt skjønt (eller satt meg inn i) dette mouse gestures greiene.. noen som kan forklare hva det er for noe?

 

EDIT: Fant ut av det, døds kult!

Endret av Earth657
Lenke til kommentar

Har brukt Opera i et noen timer nå.

Må bare si at det er helt fantastisk!

Så mye deligere å se på, så mye mer praktisk...

Fikk fjerna reklamen også, så da ble det enda bedre :thumbup:

 

No more MSIE :woot:

 

Edit: Vet noen hvordan man kan ta screenshots av exploreren?? Evt hvor det legger seg om man trykker på "Prt Scr"

Tenkte jeg skulle legge ut et vakkert bilde av hvordan Opera ser ut hos meg...

Endret av kristteo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...