Gå til innhold

Opera eller IE?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har nettopp lastet ned Opera. Men har egentlig ikke funnet noen gode grunner til å ikke bruke IE...! Sikkerheten er grei, at Opera er raskere også grei.. Men..

 

Er det andre gode grunner til å bruke Opera å ikke IE??

 

Eller gode grunner til å fortsette med IE?

 

En grunn jeg kanskje fant! Her på Opera får jeg ikke fram noen side når jeg trykker på søkeknappen oppe i hjørnet..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opera har mouse gestures, IE har ikke.

Opera 'tegner' sidene bedre enn IE.

Opera er norsk.

Opera inneholder ikke så mange sikkerhetshull (ikke som er oppdaget iallefall).

Opera har tabs.

Opera har innebygget pop-up-stopper.

 

Finnes så utrolig mange fler grunner til å ikke bruke IE.

Lenke til kommentar

Etter ikonet/smilyen brukt i topic samt innlegget generelt antyder du at du ikke er fornøyd med Opera. Hva er det du ikke liker?

 

Synes selv opera er mye bedre enn IE, noen av grunnene har sim allerede listet opp. Jeg liker også muligheten til egne kallenavn på linkene slik at du slipper å lete etter disse i listen bare skrive kallenavnet du ga den, t.d. ok for overklokking.no osv.

 

Opera har også en god mail klient samt støtte for IRC for ikke å snakke om en mye bedre løsning vedr. nedlasting enn IE

Lenke til kommentar
Den dagen Opera klarer å vise alle sidene skal jeg bruke den.

Den dagen kan komme ganske kjapt.

Ok, vi må se bort fra de som ikke en gang er i nærheten av valid koding (disse sidene kan også IE ha problemer med). Nå som SP2 er på vei for Windows XP vil MS omsider si takk og farvel til ActiveX en av de verste syndebukkene sikkerhetsmesig sett. Dette allene vil kunne hjelpe _mye_ når nettsidene oppfatter at de må legge om systemene sine.

Og så har vi disse forskrudde stakkarne som bygger opp sidene sine ene og allene for å støtte IE uten å en tanke til verken valid koding eller støtte mot andre nettlesere.

 

La oss si det enkelt. Den dagen IE begynner å følge standardene som gjelder like slavisk som Opera vil alle nettlesere (som også gjør dette) kunne lese alle sider.

Lenke til kommentar

Er enig med trådstarter. Prøvd Opera og ser egentlig ikke noen grunn til å bruke det.. Mouse gestures er vel det eneste jeg ble positivt overrasket over, men det ordner jeg med knapper. Opera har vel blitt mye bedre med de siste versjonene, virker det som for meg, men fremdeles har jeg problemer med noen sider. Har ikke giddet å legge Opera inn etter siste formatering. Flere som bruker PC'n også og da er det greit å ha IE som default, synes jeg.

Lenke til kommentar

Opera ser bedre ut enn IE, men det største probmlemet er vel at Opera ikke viser alle sider. Har ikke vært ute for det selv enda.

Er det noen eksempler på sider som Opera ikke viser?

 

Jeg har hørt at Opera skal være det raskeste nettleseren, men selv så syns jeg det tar litt tid før siden oppdaterer seg. Når jeg prøver å oppdatere siden så kommer det "..sender forespørsel til www.vg.no..." Hvorfor det?

 

Har ingenting i mot Opera! Har nettopp lastet det ned, tenkte jeg skulle prøve en 14 dagers Opera kur før jeg eventuelt byttet tilbake til IE.

Lenke til kommentar

Det er nettbankene som ikke støtter Opera, _ikke_ Opera som ikke støtter nettbankene! Flere nettbanker har kun søtte for IE, noe som er tragisk med tanke på at Opera begynner å bli bra populær.

 

IE er standard bare for at MS har det integrert i Windows. Hadde alle kunnet velge selv hvilken nettleser de ville installere ville nok saken vert en annen, men men....

 

Et lite tips til dere som akkurat har kommet inn i Opera sjekk at Opera identifiserer seg selv som MSIE dette vil hjelpe dere siden noen sider blankt nekter andre enn IE tilgang :nei:

 

Det eneste negative jeg kommer på (sett bort fra at disse idiotene av noen nettbanker ikke kan få ur fingeren og fikse støtte for Opera slik at jeg kan bli kvitt IE en gang for alle) er at Opera koster penger om du skulle ønske å bli kvitt reklamen. Prisen er ikke horibel, og når du først venner deg til Opera er det ingen vei tilbake :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...