Jump to content

Falcon_

Medlemmer
 • Content Count

  3055
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Men de fleste her fatter hva støy, varme og pris er
 2. Fermi kunne ha vært et meget bra produkt hadde det ikke vært for dette: "- Høyt effektforbruk, med tilhørende høy temperatur og høyt støynivå - Pris". Men jeg tror fermi har et stort forbedringspotensiale, og det er et spennende produkt nvidia har kommet med. For min del så blir det nok et ATI-kort på meg etter påsken.
 3. Nvidia har større feilrate på kortene sine enn det ATI har.Selv om tallene stammer fra frankrike, så viser det et nogenlunde bilde på hvem av de to store grafikkprodusentene som har de mest stabile kortene. Kilde:http://www.itavisen.no/808234/disse-skjermkortene-har-mest-feil Jeg har bygget pc i ca 15 år, og sitter i dag med et ATI 4850 som jeg er meget fornøyd med. Min erfaring tilsier få problemer med både ati og nvida, med unntak av ati 1600 pro som jeg slet med en spesiell driver og hardwarefeil med et 6800 kort fra nvida.
 4. S3 var kongen på haugen tidlig på 90-tallet. Jeg er ganske så sikker på at det var matrox.
 5. Hvorfor ikke Intel? De har alltid hatt gode fire drivere så lenge jeg kan huske... Ytelse og 3d-kvalitet har aldri vært intels styrke!
 6. Hjelper så utrolig lite hvor mye bedre produkt AMD har enn intel sine produkter, når intel dominerer markedet som de gjør. Er så merkelig når AMD har et produkt som er bedre og billgere, så er det Intel pc-produsentene velger :S
 7. Støtter ikke 32-bit win 2.75-3.5GB ram? Når Atom selger så bra som den gjør i dag, og at intel ikke planlegger en ny atom før om 1 års tid, så tyder på at den ikke har noen reel konkurrent.
 8. AMD og sjalusi passer vel ikke i denne sammenheng! For meg så virker det som det er motsatt, ettersom intel prøver å skvise lille AMD vekk fra markedet.
 9. Når skal du slutte å møte deg selv i døra? Jeg har fått med meg at du hater AMD og elsker intel! Det blir så dumt å lese at det er greit at intel kan gjør det, men ikke AMD. For min del så håper jeg at AMD kommer i gang etter en svak periode, og at vi forbrukere kan velge mellom 2 produsenter og ikke bare intel -Som mange ønsker:P
 10. http://www.itavisen.no/php/art.php?id=389098 Pirsdumpingen kommer jo godt frem her: http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10716 9075070[/snapback] AMD tjener penger på sin prosessor-avdeling! Det er oppkjøp av ATI og oppkjøp av teknologi som gjør at AMD får røde tall. Du har aldri nevnt intel's dumping på p4 prosessorene bare konkurrenten Synd du er blind på det ene øyet! Det hørers ut som det er så negativt at de senker prisene på prosessorer når jeg leser dine poster. Jeg gråter ikke over det Og en ting til -Core2 ble veldig lavt priset når den kom! Dumping? Samme det, det er vi som tjener på det, og slikt skal ikke klages på!
 11. Det er sant. Jeg skylder på driverne, men så har jeg holdt på med software og data omtrent siden jeg lærte mitt første ord da... 7901330[/snapback] Når man ikke klarer å legge inn en driver til grafikkort uten at det fucker opp hele systemet, da er det neppe bare driveren sin skyld.
 12. Nvidia og ATI har like gode drivere til XP. Det er også mange som klarer å lage krøll for seg selv og skylder på driverene!
 13. Intel sine core2 prosessorer slår AMD sine X2 prosessorer ganske greit i spill! Selv om du har en X2 prosessor med 2x 2ghz, så vil du ikke få 4GHz! I mange tilfeller har du bare en 2 GHz... Tror ikke du er helt oppdatert når det gjelder prosessorer. For meg så virker det som du lever i P4-tiden. Minimumsgrense på 2.6GHz må stamme i fra enkeltkjerne P4. Se på noen tester og hold deg oppdatert
 14. Du burde ikke velge noe som er dårligere enn Radeon X1650PRO til spilling! Koster under 1000 spenn...
×
×
 • Create New...