Gå til innhold

Backstage - pensjonert diskusjonstråd for musikk


Ueland

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, Mars Volta.. Må bare si at det var utrolig. De spilte flere sanger fra Frances The Mute, noe jeg ikke hadde forventet/håpet, siden jeg har hørt såpass lite på det.

 

Men for all del.. Gutta (som er fantastisk sexye, btw) laget et forrykende show, og det er jo ingen tvil om at de har karisma. dessverre var publikum kanskje litt slapt, og når jeg tenker åp den jubelen som steg i taket når de spillte the widow, så skjønner jeg jo det. Sikkert mange som kom dit på grunn av all hypen TMV har fått i media i det siste. Men for min del var nok det største øyeblikket Eriatarka. Det kan rett og slett ikke beskrives.

 

Men det var ikke bare positivt. Den første sangen de spillte holdt de gående i nesten en halvtime, og selv om de er utrolige på sine respektive instrumenter, ble det bare litt for langt og eksperimentellt for meg. Sorry. Jeg sier ikke at det var direkte dårlig, bare at stemningen ble litt slappere av det..

 

Uansett: til tross for det, så var det en glimrende konsert, som sannsynligvis sniker seg opp på topp 3 - lista mi. Var veldig fint å stå i gropa på rockefeller, og å være så nært gutta i Mars Volta var jo veldig kult i seg selv.

 

Jeg tror forresten at Omar røk en streng på gitaren tre ganger, og trommisen ødela en trommestikke per sang. ^^

 

Jeg kommer neppe til å glemme dette med det første.

Lenke til kommentar

Din heldig jævel aero^^. :p

 

btw. Har skaffa meg Extol - Undeceived

Fy søren for et fantastisk album! En av de desidert beste platene eg har hørt i mitt liv! Hvis du liker ekstrem metal så er det ikke noe å lure på en gang, dette er genial musikk! :D

 

EDIT: Noen som kan anbefale et bra Toto album? :)

Endret av TLZ
Lenke til kommentar
Er det bare jeg i hele, hele verden som blir irritert som faen når noen dropper å si "The" i forbindelse med bandnavn, for eksempel The Mars Volta? Samme gjelder forsåvidt med A Perfect Circle/Perfect Circle og andre med sånne småord først i bandnavnet.

 

Virkelig bare jeg?

Jeg foretrekker det, syns det ser bedre ut uten småord.

Mars Volta > The Mars Volta

Vines, White Stripes, Hives, Who, osv.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...