Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er nystartet med i prosjektet. 219/400 på første regneoppgave her nå. Nå har jeg også hatt 14 dagers ferie på hytta og derfor har PC'en vært avskrudd, men kommer til å gå konstant nå videre nesten. :o) Sitter ikke med noe racer maskin da, men gjør mitt. P4 2,0Ghz @ 2,0Ghz og 1024 MB med minne.

Lenke til kommentar
På topp blir vel drøyt... Et lite stykke opp dit, og australia har nok noen flere PCer enn det vi kan oppdrive vel. Men hadde vært moro ja!

Umulig skal det da ikke være. Det australske laget som ligger på topp har ca. 7200 aktive cpu-er. Vi har nå over 1200 aktive cpu-er. Det er et stykke igjen, men vi har da mer enn nok cpu-er i Norge, det er bare å få dem med på laget...

 

Edit: måtte jage bort han plagsomme Leif igjen

Endret av Roadrunner7
Lenke til kommentar

Iallefall er poenget at vi skal gi på så mye vi kan. Å komme høyt opp på listene kan vi se på som en "bonus". Det er nok en god del mer enn 7200 maskiner her i Norge som står og surrer og går uten å gjøre så mye nytte for seg.

 

Til dere som sier at dere har en P266 stående som ikke er vits å legge inn klienten på: Hvorfor ikke? Det skader ikke, og det vil jo gi litt ekstra poeng etterhvert. Alle monner drar. Kanskje akkurat den maskinen finner ut av en viktig tråd i forskningen.

Lenke til kommentar
jeg er også med. når skolen begynner igjen (for de som går på skole) må de som har mulighet, legge inn f@h på så mange maskiner som mulig, så skal vi nok klatre på listen.

Fordelen med å være IT-ansvarlig på skole® er at man kan legge inn på så mange maskiner man vil og få mere poeng selv :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...