Jump to content

tbend

Medlemmer
 • Content Count

  4536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About tbend

 • Birthday 01/28/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei.. Sliter med å spille online fortiden da nettetet er ufattelig ustabilt.. Jeg sitter på ei trådløs linje som jeg har spillt på tidligere, men dette er kommet i den senere tid.
 2. Haha, takk, det funka faktisk utmerket
 3. Hei. min ps3 er sperret ute fra det trådløse nettverket i huset, med MAC filter. Er det noen måte jeg kan koble den gjennom pcen slik at den bruke pcens MAC adresse? Har prøvd det ned nettverksbro, men tror fortsatt at ps3 MACen kommer frem hos routern.
 4. Heihei. Det har ikke går så bra med meg dette første året, noe slapp holdning til to "pissfag" Jeg konta på Kjemi og Miljø og konta på Ikt jeg STRØYK på [color="#FF0000"]BEGGE[/color]. Fikk vite nå at jeg strøyk på IKTen også som jeg syntes gikk helt greit. Sitter her å lurer på om det er kun jeg som driter meg så ut på skola for tiden???
 5. Heihei. Min Se k810i fjusker litt av og til. Bildet på skjermen blir speilvendt, bare plutselig. Dette kan skje et par ganger om dagen til ingen ganger. Hva er dette for noe?
 6. intergralet fra 0 til phi --- x^2 * sin x dx og integralet fra 0 til 4 --- x rota av(x^2 + 9)dx
 7. Etter å ha vært på dette forumet å svart til flere hundre om hvilke komponenter di skal kjøpe når di skal bygge pc, så må jeg bare innrømme at nå har det gårr 2år uten at jeg har følgt med på utviklinga av utstyret, jeg har rett og slett gått lei. Men drit i det , jeg trenger hjelp med pc valg, så nå er det min tur til å spørre dere [url="https://prisguiden.no/product.php?productId=91874"]https://prisguiden.no/product.php?productId=91874[/url] [color="#FF0000"]Den oppfylle mange av våre krav:[/color] [color="#4169E1"]Liten Lett 160gk ( greit ) 2gb ram DVD brenner Blåtann Trådløst nettverk Grei skjerm ?? [/color] Cpu: Intel® Pentium® Dual-Core T2330-prosessor, [color="#FF0000"]BRA[/color] ? [color="#FF0000"]Dette sammens med denne skriveren:[/color] [url="https://prisguiden.no/product.php?productId=79339"]https://prisguiden.no/product.php?productId=79339[/url] Denne velger jeg pga: [color="#4169E1"]Trådløs Siden jeg er fan av HP skrivere Pris Kopimuligheter[/color] Noen som tror dette er bruktbart for en gammel klokker som nå skal bli student?
 8. Yees,, Kom inn på Høyskola i Tromsø, Ingeniørstudie i Nautikk
 9. Hei. Er ikke helt fjern på .bat filer, men dette kan jeg ikke. Jeg ta opp musikk fra internett og det går smertefritt, men når samme sang er spilt flere ganger så blir di larget slik: sangtittel.mp3 sangtittel.mp3[1] sangtittel.mp3[2] osv. Hvis jeg kunne fått et script/batfil som gjorde at etter at filene er spilt inn på disk så blir di slettet om det er flere av dem. Altså et script/bat fil som fjerner alt med: [ katalogen er: F:\Pulsradio\PulsRadio - www.pulsradio.com - Live From France\ Noen som lager ei enkel batfil jeg kan ha liggende på skrivebordet?
 10. Nei, det blir ikke det. CD platen må andre betale for å høre på. Ingen trenger å betale for å høre på radio. Opptak eller ei.
 11. Hei. Har lagt ut en serie med opptak fra nettradio, som jeg tar opp døgnet rundt. Siden radio spilles for alle, kan vel ikke dette være ulovlig?? Trenger innspill på dette Mvh. tbend
 12. I går fylte jeg BF98 for kr: 13:07... Det er min hittils "råeste" literpris. Nei, kjøp diesel å kjør på farget diesel.
 13. Vannkjøling? Skulle gjerne sett bilder av opplegget. Edit: Hvilket os blir kjørt? Og hvor er rommet som dette blir styrt fra?
 14. Hei. Jeg samler på musikk og skulle ønsket jeg fikk enda mer system om man hadde et script som renamet filnavnet i mappen til det samme som mappenavnet. Om dere skjønner [img]http://home.no.net/tbend/rename.JPG[/img] Altså få denne 1195..... mp3 fila til å hete det samme som mappen den ligger i. Et script som gjør dette til en lek med selv 10000 sanger. Noen som kan? eller vet? Mvh. Tor-Steve
×
×
 • Create New...