Jump to content

Qwark

Medlemmer
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. System.out.println(m); Skal vel være System.out.println(maks(a));
 2. ebay f.ekshttp://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1311.R1.TR8.TRC1.A0.Xandroid+col&_nkw=android+collectible&_sacat=0&_from=R40
 3. void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { // Change the window title this.Text = "Button was clicked"; //Changing the button title Button button1 = new Button(); button1.Text = "You"; } Litt for mange klammer der
 4. XamlParseException med wpf betyr at det kan være feil hvor som helst i programmet på Klientsiden under initialisering, og at du har en uhåntert exception som blir kastet. Beste måten å finne ut hvor feilen ligger er å legge in try/catch overalt og logge feilmeldinger til fil.
 5. nettstedet som jeg skullle bruke programmet på i utgangspuntet støtter ikke rss/atom, så jeg endte opp men så hente ut den spesifike kodebiten fra siden for så å sjekke om denne er oppdatert siden siste inteval. Noe som gjør at jeg må analysere hver side jeg ønsker å legge til og kode det inn i programmet. Vurderer å legge til en funksjon slik at jeg kan spesifisere hvordan tager på siden innholdet jeg ønsker å sjekke ligger mellom. Kansje ikke helt supert men bedre en ingenting.
 6. Driver å skriver ett program i c# som skal sjekke om en side er oppdatert med ett gitt intervall og vil ha en metode som er generell slik at den vil fungere på flest mulig nettsider. Det jeg har prøvd og det er å lese "Last modified" , "modified since" samt å laste ned kildekoden og sammenligne koden fra forrige intervall med neste intervals kode. Problemet at svært mange sider benytter javascript på sidene sine som gjør at kildekoden blir generert i det man gjør spørringen mot siden og "Last modified" blir satt til samme sekund som man gjør spørringen, og det lar seg ikke gjøre å sammenligne kildekoden da javascript ofte genererer unik kode for den hver spørring. Så er det noen som har noen gode ideer for hvordan man kan få til å finne ut om en side har blitt oppdatert?
 7. Jupp, du har nok rett, der står bare om feed og ikke noe om streaming av video. Usj det var synd men det er vel for å sikre reklameinntektene.
 8. Har ikke testet selv, men http://code.google.com/apis/youtube/developers_guide_java.html er jo en god plass å starte.
 9. Hadde det bare vært for å sjekke om shift er nede så kunne jeg brukt GetKeystate, Men det jeg prøver å oppnå men som ikke vises i koden er at når en spesifik komponent har fokus så trenger jeg å få vite om shift er nede og tab blir trykket og når en annen spesifikk komponent er i fokus så trenger jeg å vite når tab er trykket. Men Tab tasten fyrer ikke av noen event slik som alle andre taster annet en at den endrer sin Keystate mellom 0 og 1. Dette ble litt rotete men håper noen forstår problemet.....
 10. void __fastcall enKlasse::WndProc(TMessage& aMsg) { if(aMsg.Msg == WM_KEYDOWN) { if (aMsg.WParam == VK_SHIFT) { m_bShiftDown = true; } } else if(aMsg.Msg == WM_KEYUP) { if (aMsg.WParam == VK_SHIFT) { m_bShiftDown = false; } } else if(aMsg.Msg==WM_CUSTOM_PASTE_CLIPBOARD_DATA_ON_IE) { Helper::AddDataFromClipboard(browser); } } Er det noen opplagte feil her? Jeg klarer ikke å få aMsg.Msg == WM_KEYDOWN og aMsg.Msg == WM_KEYUP til å bli true, uansett hva jeg gjør.
 11. Hvis du ikke vil finne opp kruttet på nytt så kan du ta en kikk her.
 12. Posten har oversikt over alle postnummer og poststedsnavn i flere formater her, håper at det kansje kan være til hjelp.
 13. Har en skoleoppgave hvor man skal lage et prosjekt med managed c++ og bruke det i en C# applikasjon. Leksjonen som er alt jeg har å støtte meg til er veldig uklar og jeg sliter litt med å få til c++ delen. Om noen kunne sett på koden og gitt en pekepin på hva som kan være galt hadde vært fint. Problemet er at jeg ikke får tilgang til metodene etter at jeg har laget et objekt av f.eks Rectangle. Det er godt mulig jeg har tullet stort med c++ klassene, men håper på at noen kan gi meg et hint om hva som kan ha vært annerledes. // Figure.h #pragma once using namespace System; namespace GEOFigure { class Figure { public: virtual double omkrets()=0; virtual double areal()=0; }; public class Rectangle : public Figure { public: //Rectangle(); Rectangle(double height,double width); ~Rectangle(); virtual double omkrets(); virtual double areal(); private: double m_height; double m_width; }; public class Triangle : public Figure { public: Triangle(); Triangle(double s1,double s2,double s3); ~Triangle(); double omkrets(); virtual double areal(); private: double m_s1; double m_s2; double m_s3; }; public class Circle : public Figure { public: Circle(); Circle(double radius); ~Circle(); virtual double omkrets(); virtual double areal(); private: double m_radius; }; } #include "stdafx.h" #include "Figure.h" using namespace GEOFigure; Rectangle::Rectangle(double height,double width){ m_height = height; m_width = width; } double Rectangle::omkrets(void){ return (m_height *2) + (m_width*2); } double Rectangle::areal(void){ return m_height * m_width; } Triangle::Triangle(double s1,double s2,double s3){ m_s1 = s1; m_s2 = s2; m_s3 = s3; } double Triangle::omkrets(void){ return m_s1 + m_s2 + m_s3; } double Triangle::areal(void){ double height = Math::Pow(m_s1,2) - Math::Pow(m_s2,2); height = Math::Sqrt(height); double areal = (height * m_s3) / 2; return areal; } Circle::Circle(double radius){ m_radius = radius; } double Circle::omkrets(void){ return m_radius *2 * Math::PI; } double Circle::areal(void){ return m_radius * m_radius * Math::PI; }
×
×
 • Create New...