Jump to content

piit

Medlemmer
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About piit

 • Birthday 12/11/1985
 1. Har blitt oppgradert i dag jeg også. Sitter på Telenor-sentral. Har dog ikke mer enn ~3mbit, men det er jo bedre enn to!
 2. Hm, merkelig. Det funker fint om jeg bruker Gainward's Expertool.
 3. Hei! Jeg kjøpte et Gainward 6800LE demokort fra komplett for et par uker tilbake. Jeg fikk åpnet alle pipelines og v.shadere og klokket det til 377/852 helt stabilt. Så kjøpte jeg noen nye kabinettvifter og tenkte jeg i dag skulle prøve å klokke litt lenger. Men kortet nektet å overklokke i det hele tatt og gikk ned til 300/700. Om jeg nå prøver å overklokke med kun 1mhz, nekter den det også. Hva har skjedd?
 4. Da har jeg fått testet kortet mitt litt også. Det kjøres nå med 16x1,6vp @ 377/852 helt stabilt og uten artifacts. Må si meg kjempefornøyd med det! Edit: Kortet ligger på 59 grader etter en time med HL2. Er ikke det merkverdig lite med orginal kjøler?
 5. Thumbs up for BlueCom! Da blir det 4100/448 på meg. :-)
 6. Æsj, Komplett har ikke sendt kortet mitt i dag. Kjedelig med en ekstra dag å vente. :S
 7. Da ble det et slikt kort på meg også. Håper Komplett er raske med å sende.
 8. Og hvorfor er det du sier et profesjonelt synspunkt? Er ikke ute etter å rakke ned på deg eller noe, men lurer bare på hvilket grunnlag du kan komme med de uttalelsene.
 9. Hva syns du om tastaturet? Kunne de utnyttet den store plassen maskinen har bedre? Dell lager jo som regel veldig gode tastatur med fin layout.
 10. Da var endelig skjermen min på plass etter at den har ligget hos Linjegods på Alnabru siden torsdag forrige uke! ( ) Førsteinntrykket mitt er veldig bra. Ingen dødepixler og instillingene virker perfekt out-of-the-box. Har testet litt med HL2 og kan ikke si jeg merker noe som helst til etterslep. På film kan jeg se bittelitt til baklys nederst i venstre hjørne, og det kun om jeg prøver å se det. Ikke plagsomt i det hele tatt. Så, til alle som vurderer denne skjermen; løp og kjøp så lenge tilbudet varer!
 11. Sandvika! Helt sjukt. :-)
 12. Hold dere on topic nå da. Denne tråden har blitt stengt nok ganger.
 13. Har siklet på denne skjermen en god stund, og klarte ikke holde meg unna kjøp-knappen når jeg kom over dette tilbudet. Det ble midnight grey på meg. Noen som vet hva som følger med av kabler?
 14. Multicom var veldig greie med meg og byttet fra 2x256 til 1x512 helt gratis. Kanskje litt sent nå, men jeg hadde spurt de iallfall.
×
×
 • Create New...