Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den ligger på 1200 % ja. Men hvorfor får jeg ikke riktig poengsum vist opp? Kan det ta noen prosent før den blir riktig?

 

Da var jeg mer fornøyd. Viser at jeg får ca 44k ppd, skal prøve å overklokke den litt til!

 

Kjempeflott fikk det til, selv om det så tvilsomt ut! :new_woot:

 

Klienten begynte å oppføre seg og viser nå:

26min14sec tpf

44,003,6ppd

:D

Endret av LithitiumS
Lenke til kommentar

Det er rette holdningen, men da må vi fyre opp en del siden de produserer 4.3 mill i døgnet mot våre knappe 3. Men klarer vi å holde koken slik som nå så passerer vi de 3 neste teamene i løpet av fem uker og ender på plass 19 og videre ned til 18 etter tre nye måneder. Vi har tross alt mistet Mydog og 247.as, samt flere med bra produksjon siden januar så dette tatt i betraktning synes jeg vi klarer oss rimelig bra. Skal også gire litt opp om vel en uke når den nye riggen kommer i produksjon.

Endret av -alias-
Lenke til kommentar

Er 247.as jeg fyrer igjen...

Vurderer å legge inn en Ubuntu 10.10 med ext3 og litt tweaking for å se om jeg får noe mer juice ut av 40 core boksen....

Starter opp en dual X5550 også, og får inn 4 til av samme sort om en ukes tid (trur eg).

Burde gi opp mot 1M PPD

Har sikkert noe annet småtjafs som kan bidra med noen få poeng også...

Endret av avo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva foldet du på, og hvilke prosjekter var det? Snakker vi V7 så kan jeg neppe hjelpe siden jeg ikke kjører denne klienten selv, men da får du garantert hjelp fra andre her.

 

 

Ellers så ankom mine nye Opteron 6176 Oslo i dag og fortolles akkurat nå. Hovedkortet er i transit og forlater NY med fly på lørdag og vil være hos PIB lokalt senest tirsdag over helga. Når tingene kommer glir de rett på plass i kabinettet som står ferdig rigget og klart. Oppstart blir uten videre opphold og jeg håper vi snakker 600K+ for meg og laget samt at vi er klare til å flytte svenskene litt ned på lista. :green:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, ble en lite pause på meg da jeg var nødt til å fikse pc'en litt, men ett kjapt spørsmål til dere som har peil.

 

Jeg har nå startet opp igjen etter å ha bytte HDD og installert Win 7 på nytt, er det slik at jeg da må kjøre 10 nye WU før jeg starter å få bonus igjen? Jeg kjører med samme brukernavn og passkey som tidligere.

 

Har også installert HFM.net på nytt og den viser ikke Credit eller hvilken client type jeg har, er dette bare noen innstillinger som må fikses?

 

-OEH

Lenke til kommentar

Jeg har deff pakket sammen begge riggene. Får ikke levert en eneste WU uten at det feiler, og bare dilldall- forslag på folding- forumet, så da er det bråstopp helt til de klarer å komme opp med en klient som faktisk virker.

Sånn går no dagan......

Har du prøvd V7?

Hvis ikke ville jeg prøvd den.

Nå vet jeg ikke helt hva slags specs du har på riggene dine, men på mine så er det nesten ikke oppsett som må gjøres, bare tut og kjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...