Gå til innhold

Din beste spilleopplevelse!


Anbefalte innlegg

Etter en litt gøy greie i Shøldner VS BF VIET, VS Joint Op tenkte jeg litt på denne threaden .. .:D

 

Min som sagt der::

 

Når du tar et lasteskip, og noen kjører en tanks oppå den. Dere kjører på vei til en fiendtlig base, og sannelig, der kommer to helier og defender oss, med 6 stk i hvert heli. I tillegg kommer 2 til med 3 i. Så kommer noen kjappe båter med Cal`50 på og plaffer ned ett heli, før jeg rekker frem til Cal`50 en på båten og plaffer de fleste ned med den. Og heliene sender ett par rakketter, og skyeter som gale.

 

Etter dette går vi i land... .

 

Hva er din beste spilleopplevelse??? Og i hvilke spill??

Endret av ZeZar is BACK
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et par opplevelser fra spillverdenen:

 

Når du endelig kommer opp til Xerxes i System Shock 2. Husker det så sabla godt.

 

Introen til Half-Life, dvs togturen.

 

En scene fra starten på Unreal hvor du hører at en fyr blir slakta i naborommet. Så kommer du inn for å så finne han maltraktert i en stol.. *humre*

Lenke til kommentar

:hmm:

 

Er mange artige opplevelser å fortelle om, men akkurat nå husker jeg da vi hadde konkurranse i bilspillet "Insane" på ett lokalt LAN. Alle var i helspenn om natten og temperamentet var stort ettersom noen måtte hente flaggene og andre bare stod å ventet ved mållinjen for å snappe flagget fra konkurrenten. Det var tider det. :yes:

Lenke til kommentar

hehe, mange 1nsane minner her. Vi hadde vår tid med det spillet også, men syns aldri det tok helt av ... :D Det spillet som jeg også har ett ekstremt godt minne av, må være i Empires Earth.

 

Dette var helt i begynnelsen av EE "tiden", den tiden vi kaller året 2002. Året hele klanen og alle som linket iherdi satt å spilte EE.

 

Vi spilte engang 2v2. Jeg som hadde spilt det en stund, og en skikkelig n00b som alrdi hadde prøvd det før satt ved siden av hverandre på LANet. Vi spilte mot 2 andre, som var begge ok erfarne.

 

Det de ikke visste, som jeg heller ikke visste før midt uti kampen, var oppgraderingene av unitsa (Når du trykka på attack, health osv for å få dem bedre). Dette var en fantastisk oppdagelse, da jeg akkurat hadde mista hele hæren, holdt på å bygge en ny en, og de var på vei for å angripe. Dette var Industrial Age, med Patriots osv ... :D.

 

Vel, jeg oppgraderte samtlige av mine heste skyttere, samtlige mener jeg både sverd folka og skyte folka på hester. Og minnet mitt er når de nå angrep, og vanligvis ville knust min hær. Men pågrunn av min nye oppdagelse av oppgraderinger, så knuste, ja knuste så innmari den hæren som kom, og den var stor (Vi hadde den POP LIMIT 5000 patch tingen). Så det var helt vilt. Husker enda den følelsen :D

 

Kan også nevne at jeg bygde videre ett par minutter og knuste dem. De er i dag ikke lengre glad i RTS spill, og knuser meg, begge to i fex CS... :D

 

Ingen gode RTS minner her?

Har ett godt RTS minne til, men kan ta det en annen gang :D !!

Lenke til kommentar

Må bli Morrowind. Jeg har ute å vandret, drepte dyr og hadde det ganske fortreffelig. Den helt klare *bang* opplevelsen fikk jeg under en "rutinemessig" sjekk av ei nærliggende hule. Etter å ha gått lang om lenge, og lengere enn langt ned i den hula, fikk jeg øye på en død hero på bakken. Hans sko var blanke og enchanted med levitate.

En ting som slo meg med dette "rommet" var høyden under taket. Jeg så en slags plante som vokste opp mot huletaket, og bestemte meg for å bruke mine nye sko til å utforske litt.

Da kom den definitive spillopplevelsen hoppende som en klump i halsen. Der oppe, langt fra normal sivilisasjon, sto en ung dame og spurte på hjelp!

 

Der og da innså jeg hvor morsomt dette spillet var. Jeg hadde blitt en ridder!!!

Lenke til kommentar

Blood, need I say more? :yes:

 

Det første møtet med 'Zombiene' og 'Cyborg Midwives' i SS2.

 

Campe i utkikkstårnet i en eller annen bane i FA 2.5 sammen med en eller annen fyr og lure teammates opp i tårnet for så å skyte dem ut av tårnet (FF var av) med auto-hagle, slik at de datt ned og brakk benet/ble drept. (Vi ble ganske så upopulære, men det var moro, og av en eller annen grunn var det alltid noen som kom opp :D).

 

Firearms 2.5 sånn generelt.

 

jeg kunne nok ha fortsatt slik ganske lenge, men dette får være nok :hmm:

Lenke til kommentar

Å, det er flere.

  • Transport Tycoon Deluxe : Å få mulighet til å bygge MagLev-togene
  • Baldur's Gate : Første møte med Drizzt Do'Urden
  • Deus Ex : Følelsen av å ha et eget kontor + avsløringen av Majestic 12
  • Half Life : Angrepet av marines
  • Hitman : Første gang jeg klarte hotell-banen i éneren

Edit> Hadde besøk av Leif

Endret av Antikapitalist
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...