Gå til innhold

Windows XP (2K) registrerer ikke bytte av CDer!


Anbefalte innlegg

Dette er egentlig en filleting, men den ser ut til å utvikle seg til det verre...

 

Saken er at når jeg har "My Computer" oppe og så tar ut CDen som er inne i min Pioneer 106S DVD-ROM, registrerer ikke XP dette. Ikonet og tittelen for denne CDen står fortsatt, og skifter da ikke tilbake til "DVD Drive" og DVD-ikonet.

Så lenge "My Computer" er oppe, vil alle framtidige CD-er satt inn behilde ikon/tittel til forrige CD og få katalogstrukturen til denne (samt evt. Autostart).F5 hjelper heller ikke, samt reloading av alle ikoner via TweakUI. Men når jeg lukker "My Computer" og så åpner den igjen, er den riktige tittelen/ikonet på plass igjen.

 

Grunnen til at jeg sier at dette blir verre, er at jeg nå av og til ikke lenger kan fikse problemet med å lukke/åpne "My Computer". Da beholder DVD-ROMen samme ikon/tittel/katalogstruktur, og jeg får ikke tilgang på noen av de andre CDene jeg da setter inn. Jeg må restarte maskinen for å bli kvitt dette. Dette problemet har jeg også hatt ofte på Windows 2000-maskinen min på jobb.

 

Men det rare er at dette systemet fungerer glimrende rett etter en fersk installasjon. Dvs ser det ut som en eller annen program eller Windows patch som har rotet dette til. Eller at Explorer.exe har en feil på cachingen av ikoner/katalogstruktur?

 

Har noen av dere opplevd dette, og evt hvordan fikser man dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...