Gå til innhold

"babababang" vennene dine...


Anbefalte innlegg

Vel jeg kom over dette på et annet forum.. å lade opp en kondensator og fyre den i huden det gjør immari vindt!!

 

først finn fram

*engangs kamerea (m/blitz)

*loddebolt

*tinn

*ledning-stump

*skrutrekker

 

 

her

åpne opp kameraet, finn kondensatoren og ta ut bateriet, ta en skrutrekker og kortslutt kondensatron så du ikke får støt. du skal deretter lodde ledningen(e) på den. (bilder:12) og loddinga: 1 2)

når du har gjort det kan du sette i batteriet, og så dekselet.. (bilder: 12) sånn, nå er dette gjort så kan du teipe den sammen så den ser slik ut: (bilder: 1)

 

avisoler ledningen i den andre enden som på bildet, deretter så trykker man på flash kanppen for å få det til å smelle, da tar du den inntil huden

 

(spenningsområde 250-1700 V) ikke prøv på svakrestilte mennesker

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjør som vi på mekken med den blinde lærern våres ( var ikke blind men nesten, satte cdspelleren opp ned og han merka ikkeno... fikk den bare ikke til og fungere). vi hade 2 dører til klasse rommet våres. i ene hjørnet stod det et skap. vi skøyv det skapet inn i dør karmen på ene døra.

På den andre døra tok vi ledninger til dørhåndtaket. + og jordning , gikk ut av timen, lukka døra og venta på høre banning og sverting.

Det er en av top 10 dagene i mine liv. sikker på jeg lever noen år ekstra etter den

Lenke til kommentar

vel, det smeller så høyt at man får vondt i øra... og det gnistret ser man rimelig godt!! (hvis man tar en skrutrekker mellom ledningene) :green: Gleder meg til å gjøre dette på venner!

 

en annen ting du kan gjøre er

 

*åpne opp kameraet trykke på flash knappen, og bare la den ligge på bordet til noen er så dumme og klår på elektronikken <sånn fikk jeg mitt første støt fra den>

Endret av pc^2004
Lenke til kommentar

Ser beklagelighvis at det er endel uvitendene og barnslige brukere her.

 

Tenk dere litt om a smalahoveder, bruker dere "feil" kondis her så kan det være den siste spøken dere "practical joke'er" på kamraten deres, eller mora di for den slags skyld.... :(

 

ser at det nevnes kondiser fra 250-1700 volt i forige post.. fint, NOT :scared:

 

klart at dette kan være totalt ufarlig, men med så mange barn på dette forumet så kan det gå ille ganske kjapt, med at en stakkar bruker en kondis som er litt større med mer strøm og spenning enn hva som er godt for menneskekroppen.

 

 

annbefaller å drite i å praktisere dette, FØR dere har funnet ut fakta om hva som skjer når et menneske får for mye strøm i kroppen.

 

god helg!

Lenke til kommentar

Å lage sikring

 

kom åp at det er lurt å lage en sikring som liksom kan slå av batteriet, ellers vil jo aldri denne djevelskapen slutet fram til den er tom for batteri!!! hmm

 

*A) å ha en plastbit man drar inn og ut

 

*B) en bryter

 

heh kameraet har stått stille i hele natt så tok jeg ledningene litt mot verandre, ja det kom et bitte-lite gnister, så hærte jeg bzzzzzoiiiii og kondensatron lada seg opp igjen :cry: bare la kameraet på et annen bord jeg !!

 

forsalg?

Lenke til kommentar

Jeg hadde en gang hele innmaten til en blitz av den typen man fester oppå kameraet, den ligger i en eske en eller annen plass nå...

Jeg monterte blitzen i ene enden av et rør ca 1m langt, og flash knappen i andre enden...

Så tok jeg den med ut om kvelden når det var mørkt...

Blir blenda i flere minutter av den ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...