Gå til innhold

Nick Offerman: – Vi har foreslått en The Last of Us-miniserie om Bill og Frank


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror en går seg litt vill i det politiske her. The Last of Us var først og fremst en veldig god historie fortalt på en veldig god måte, og historien om Bill og Frank var først og fremst en fin historie om to mennesker fortalt og fremført på en svært god måte. 

Så tror jeg mange av oss kan synes det er synd når hensynet til "mangfold" eller politiske agendaer blir styrende og påvirker fortellingen negativt, men i The Last of Us er det vanskelig å se at det skulle være tilfelle. En kan fort risikere å fremstå like hysterisk som de som klager over manglende "mangfold" i sammenhenger der det ikke passer inn. 

Lenke til kommentar

Jeg kan godt forstå og være enig i hva enkelte mener her, i noen tilfeller kan bransjen være helt hysterisk woke - samtidig må man kunne være balansert nok til å la det være rom for at enkelte kan være homoseksuelle eller fargede uten at man skal se konspirasjoner og fanden på veggen i enhver scene.

Som sagt, i noen tilfeller er det helt ille når de smører på i tykke lag med hysterisk wokeness på begge sider av skiva, men jeg synes ikke det gjør seg spesielt gjeldende i denne serien.

Endret av Kakkelfant
Lenke til kommentar
Yopaz skrev:
Boss-Znakemaster skrev (4 timer siden):

Diversity, Equity and Inclusion agendaen til Hollywood duh. Bodd under en stein eller bare spiller uviten?

 

Så det du sier er at du blir krenket på grunn av tanken på mangfold, likeverd og inkludering? Jeg husker tilbake til en 10 år siden da vi fnøs av tanken på at homofile ønsket å bli representert i media med at det var ikke viktig. Nå har ting snudd og det er plutselig blitt ekstremt viktig. Hva skjedde? Hvorfor skal vi ikke la andre grupper bli representert? Hvorfor blir du så krenket over det? Du forstår jo hvor viktig det er å bli representert når det kommer til deg selv, men andre fortjener tydeligvis ikke den samme behandlingen. Hvorfor?

Personlig mener jeg at en serie basert på denne episoden blir overdrevent. Episoden var bra, men den var også komplett og den bør få stå.

Nettopp derfor jeg stort sett bare ser gamle filmer nå. Brokeback mountain er favoritten min. Men jeg trenger ikke den samme historien servert i alle filmene.
Lenke til kommentar
Aspiranten skrev (17 timer siden):

Nettopp derfor jeg stort sett bare ser gamle filmer nå. Brokeback mountain er favoritten min. Men jeg trenger ikke den samme historien servert i alle filmene.

Nå har ikke jeg sett Brokeback Mountain så korriger meg om jeg tar feil. Brokeback Mountain handlet ikke om hvordan to homofile møtte hverandre i en postapokalyptisk verden og levde livene sine med å forsvare seg mot zombier og desperate mennesker eller?

Om ikke så er det ikke samme historien med mindre du mener at alle historier med homofile menn er prikk lik Brokeback Mountain. Er alle filmer med heterofile også den samme filmen? Har det bare blitt laget to filmer siden tidenes morgen?

Endret av Yopaz
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 10.1.2024 at 5:42 AM, Saggers said:

Står fortsatt på det jeg sier. The Last of Us serien var god, men var et prakt eksempel på Diversity/Inclusion agendaen man har i mange serier og filmer disse dager. - Joel og broren hans Tommy var hvite i spillet, ble gjort meksikanske i serien. 

En Mexicaner ved navn Joel Miller? Joel er fra Texas forresten, en stat med mye blanding. Hvis du mener Pedro Pascal ikke ser ut som en Texicaner har du problemer. 

Quote

Sarah var selvfølgelig også hvit og ble gjort halvt mørkhudet, halvt meksikansk. - Kona til Tommy var hvit og hadde blond hårfarge i spillet, fikk selvfølgelig mørk hudfarge. .

Uff, for en byrde dette må ha vært for deg. Jeg skjønner at dette har vært vanskelig. 

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...