Gå til innhold

''Kill the Boer, kill the white farmer''


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sør-Afrika har tatt alt for harde grep etter apartheid-regimet opphørte. De har revet ned institusjoner som var fungerende, de har reversert rasismen, som i at er du farget har gitt deg særfordeler. Alt dette samtidig som infrastruktur står og forfaller. Det har knapt blitt investert i kraftproduksjon siden midten av 90-tallet f.eks. Nå må strømmen slås regelmessig av. Det begynte for ca. 20 år siden. Enda har dem ikke evnet å ordne det.Det kommer til å ta 10-år for rette dette opp hvis ikke det tas harde grep. SA er i tilbakegang og de kan ikke skylde på hvite overherrer lengre. Korrupsjonen har tatt helt av i SA. Det er snart 30 år siden apartheid-regimet opphørte, så det er ikke der skylden skal plasseres nå. Men det er kanskje det enkleste, å skylde på de som allerede er en hatet minoritet. Der som alle andre steder i verden.

 

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 3
Lenke til kommentar

Har hørt om angrepene, der det ikke bare er drap, men også fryktelig tortur av barn.

De hvite bøndene har ett nettverk der hvis det skjer noe så ringer de til hverandre og stiller opp straks for å bekjempe angrep.

Det er egentlig bare å snakke med en hvilken som helst hvit sør afrikaner, så får man vite om hvordan det er å leve der som hvit.

Populære personer som har snakket om dette til så mange som mulig, har tidligere fått totalforbud mot å snakke om det i New Zealand. Og blitt forsøkt sensurert i andre land.

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Det er en voksende mulighet at den sørafrikanske republikken kan komme i oppløsning pga. vanstyret av ANC og institusjonell rasistiske stemning blant svarte (folket der deles etter hudfarge ikke pga. rasisme, men tilhørighet - "fargede" brukes om blandede rase). Vanstellet er gått så langt, at lokalfolk organiserer seg i semi-selvstendige organisasjoner som overtar mye av statens oppgavene med støtte av privatfirmaer som mer og mer fungere som statsorganisasjoner enn tidlig, det er nå mange flere vektere underordnet privatfirmaer enn det er politimenn og militære! Disse vekterne kan nå rivalisere de statlige voldskontrollorganisasjonene, voldskontroll privatiseres pga. ANC-styret. Det er notert at de svarte er mer preget av korrupsjon, vanstell og lovløshet enn resten av befolkningen, Western Cape-provinsen hvor flesteparten er fargede, har blitt meget velstående i kontrast til resten av landet. Det var dessuten oppdaget at innfødte politikere ofte samarbeidet om å tildele seg privilegier enn å beskikke sine embeter, og dermed sørger for sterk forfall - i Johannesburg blir en muslim borgermester til tross for at bare 1 % hadde stemt på ham, gjennom et ufattelig spill mellom partier som hadde blitt en mosaikk med koalisjonspolitikk som eksistensberettigelse... 

De hvite forsvarte seg nå bedre enn før fordi de har privatmilitser og sannet forbindelser med sterke privatfirmaer som konserner, dette fulgt til et nedgang i tallene over drapene og angrepene siden 2019. Men da hadde 4,000 blitt drept siden 1992. Det var ikke bare de hvite bøndene som utsettes for drapsbølgen, både fargede og svarte bønder har vært utsatt for det samme med samme motiv, å bedrive ran på dem og ødelegge disses virksomheter. Men for de færre hvite er det langt mer merkbart, i 2020 ble drapsmennene angrepet i en rettssak av rasende bønder. De to mennene var løslatt på sviktende grunnlag i det neste året. 

Det var observert at hvite mer og mer rømmer fra østre Sør-Afrika som kalles "Gauteng", som etter hvert kom ut i økonomiske problemer. De var ikke alene, fargede, gule og asiater følge med dem vestover. I Western Cape ønsker over 58 % en folkeavstemning for selvstendighet.  

  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar

"Unsubstantiated claims that such attacks on farmers disproportionately target whites are a key element of the white genocide conspiracy theory and have become a common talking point among white nationalists worldwide.[12] However, there are no reliable figures that suggest that white farmers are being targeted in particular or that they are at a disproportionate risk of being killed"

  • Liker 5
Lenke til kommentar

[Spekulasjon]
Jeg tror det er en reel sjanse for at det blir som nazi-tyskland på 30-tallet, om de ~10% som støtter EFF blir organisert voldelige, kanskje de begår kupp, så vil nok ikke ~80% stå mot dem, de aller fleste bryr seg bare ikke om politikk, og føler kanskje ikke nok sympati for de hvite.
I hvilket tilfelle håper jeg de(hvite) har bra nok organisasjon og våpen til å forsvare seg, kanskje danne en egen nasjon, antageligvis er det best å da ha en kyst så de kan handle og få støtte. 🫤
God mulighet for Elon Musk til å skinne for sitt moderland, med å tilby Starlink dekning. 😬
[Spekulasjon slutt]

Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse at jeg ikke tror på mangfoldige land i lengden.
ANC(majoritetspartiet) praktiserer i dag apartheid, hvor firmaer mister poeng og privilegier(BBBEE) om de ansetter hvite, eller eies av hvite.
Det er forøvrig stor støtte for nasjonal skillsmisse, men da ikke rasebasert.

Endret av Nasjonalisten
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...