Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

60 dagers fengsel for kabinansatt


The Very End

Anbefalte innlegg

The Very End skrev (8 minutter siden):

På en måte forstår jeg det, på en annen måte så tenker jeg at det bidrar til å så tvil troverdigheten til rettsvesenet. En straff bør være sett i lys av handlingen, ikke hva potensielt andre kan finne på å gjøre / bli inspirert av. 

Helt enig, jeg synes det er patetisk. Straff skal stå i stil til hva en har gjort. Men igjen, mener på ingen måte at denne personen ikke har gjort noe galt.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ved 1,2 i promille så begynner man å bli full når man er på en opptur, men når man våkner med så høy promille så er det ikke alltid man merker så mye. Da føler man seg gjerne overraskende pigg og lite fyllesjuk.

Politiet har skremt fylla ut av meg før og det spørs hvor man har hodet.

I mange tiår jobbet mine foreldre i sikkerhetskontrollen på flyplass og fulle piloter og flyvertinner har jeg hørt veldig mange historier om. Flybransjen har alltid hatt et alkoholproblem.

For mange en gode eller et hjelpemiddel og for mange en ukultur. Noe man sikkert har sett på hver dag i alle år og jeg kan skjønne at straffen føles veldig streng.

Hvordan komme seg billigere ut av dette uten å arrestere folk man liker med eksempler og historier ...

Denne må man nok ta for laget!

Nye tider og uflaks!

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Så på diverse kalkulatorer og som nevnt tidligere så må hun ha drukket rundt 5 glass med vin på 2.5dl om hun drakk mellom klokken 20-00.

Nå er ikke jeg dame på 65 kg, men mann på 75. Jeg merker knapt at jeg har drukket om jeg tar en flaske vin og 2 øl på kvelden, og ikke antydninger til det dagen etter. Men blir veldig betenkt om alkohol henger igjen så lenge.

Nå drikker jeg ikke dagen før jobb eller om jeg skal kjøre bil klokken 7 om morgenen, men har aldri følt at det skulle by på noe problem klokken 10 dagen etter med slik mengde.

Greit å ha i bakhodet for fremtiden om ikke annet. Tror jeg skal kjøpe meg en alkotester å ha liggende i bilen, just in case. Vet aldri når neste hyttetur blir.

Det var jo en kaptein og to kabinansatte som ble tatt i promillekontroll i 2015. Kapteinen fikk 10 mnd fengsel, men har ikke sett noe om hva straff de to andre fikk. Noen som vet?

Endret av ProphetSe7en
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...