Gå til innhold

Rådgivning om lønn


Gjest f2039...c76

Anbefalte innlegg

Gjest f2039...c76

Hei.

Er det noen her som kjenner til en online tjeneste hvor man kan snakke med rådgiver før en eventuell lønnssamtale?

Jeg har prøvd å finne dette ved å søke litt på nettet, men har kun funnet noen tjenester hvor man må være medlem av forening (jeg vil helst slippe å måtte melde meg inn i en forening).

Anonymous poster hash: f2039...c76

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan ta kontakt med eit kvart advokatkontor som driv med arbeidsrett for å få bistand til alle delar av arbeidslivet og ikkje berre arbeidsavtalar, oppseiingar og konflikter, men også lønnssamtaler og liknande.

Alternativt kan du ta kontakt med karriereveiledarar, dei kan hjelpe deg også med det som går på lønnsdanning og karriereutvikling hos noværande arbeidsgivar.

Det vil sjølvsagt koste å hyre inn profesjonell bistand, ein fordel er sjølvsagt at du får personleg oppfølging så ofte som du er villig til å betale for.

 

Den enklaste løysinga er openbart å melde seg inn i ei fagforeining for å få tilgang til den kompetansen som fagforeininga har bygd seg opp.
Sidan du skriv at du helst ikkje vil melde deg inn i ei fagforening så vil eg også legge til at sjølv om du melder deg inn i ei fagforeining for å få disse tilboda så treng du ikkje å bruke fagforeininga i det vanlege. Det er fint mogleg å være fagorganisert utan å informere om at du er organisert på arbeidsplassen din. Det er ein del som gjer det på denne måten, då har dei sikkerheita med arbeidsrettsbistand om det skulle bli konflikt men utan å blande inn fagforeininga i gode tider når du klarer å forhandle om lønn sjølv direkte med sjefen.

Lenke til kommentar

Du får hjelp av tillitsvalgt og tilgang til mange kollektive fordeler ved å være medlem av en fagforening. I tillegg får du bidrag fra fagforeningen ved streik. Det får du ikke som uorganisert. Alle på jobben stiller sterkere når man sammen er organisert. Å tjenesten du ønsker ligger inn under en fagforening. Det er idiotisk å ikke være organisert om noe skulle skje på jobb. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...