Gå til innhold

Kjøpeutbytte hos Coop


Nedward

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
BadCat skrev (På 16.2.2023 den 19.31):

Du har antakelig fått et brev i posten om hva de ønsker å tilby. Hva er betingelsene for silver?

Jeg fikk Re:member black selv. Litt snurt kontaktet jeg kundeservice hvorfor jeg fikk dette, da jeg har relativt grei inntekt og lite gjeld. De sa det gikk på kjøpemønster? 
 

Uansett var re:member black et råttent kort (og Coop sitt er ikke stort bedre), så jeg gikk for Ikano istedenfor :) 

Endret av Saumfarar
Lenke til kommentar
kremt skrev (7 timer siden):

Jeg mener 365 direkte er av de beste. Forutsetter fylling på Esso.

Avhenger sikkert av lokale tilbud. Her jeg bor lønner det seg mer med flexi rett og slett fordi Esso ikke er konkurransedyktige, og blir slått på pris av ubemannede stasjoner som Uno-X og circle K. Som gir en langt bedre totalpris der med flexi enn med 365 på Esso. Flexi kan også kombineres med coop på Circle K. Gir 25 øre ekstra rabatt på Circle K ubemannet(45 øre på bemannet). Gjøres enkelt ved å registrere flexi kortet i circle K appen. Coop medlemskapet må også knyttes til circle K medlemskapet. Da får du også kaffekoppen etter 800 liter.

Ett øyeblikksbilde akkurat nå er 16,88 literen diesel på uno-x. Samme pris på circle K ubemannet. Esso 1 min unna er prisen 22,94. Så tenker du sikkert at esso nettopp må ha skrudd prisen tilbake til veiledende som stasjoner gjerne gjør 2 ganger i uka. Men da ville du tatt feil, kjørte forbi her klokken 13 i dag, og da var det akkurat det samme. Forskjellen pleier ikke å være så ekstrem som akkurat dette eksempelet, men den klare trenden er at Esso er dyrt, i hvert fall her lokalt.

Eksempel med Flexi: jeg får 4% cashback på pumpeprisen. En pumpepris på 16,88,- gir en rabatt på 67,52 øre. Som gir en pris etter cashback på 16 kroner og 20,48 øre. Men ikke nok med det, jeg får også 25 øre i coop medlemsbonus. Som gir en pumpepris på 15 kroner og 95,48 øre med utgangspunkt i prisen på 16,88 på Circle K ubemannet. En total rabatt på 92,52 øre 😎

edit. Først i 9-tiden i kveld skrur esso prisen ned. Nå er den på 17.29. 41 øre over prisen på uno-x og circle-k 1 min unna. Hadde ikke kommet i nærheten av prisen jeg får med flexi i eksempelet over med 365 på denne esso stasjonen. 

Endret av Kron
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...