Gå til innhold

Skull and Bones utsatt for ørtende gang – Ubisoft kansellerer tre nye spill


Anbefalte innlegg

LarZen skrev (På 13.1.2023 den 13.49):

Det er mye «hat» og fjas ifra gamere når det kommer til Ubisoft. Så jeg ville tatt det meste med en veldig, veldig stor klype salt…

 

Så da må man ta deg også med en klype salt regner jeg med siden du betatester det? 

Snakker om folk som deg, blant annet nordmenn som har spilt det på samme måte som deg så de må vel få ha sin mening de også.. 

Endret av Guybrush 3pwood
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Comma Chameleon skrev (På 13.1.2023 den 15.36):

Det er ikke kun at de er på båt som er problem. Men med mindre de har oppdatert det så kan du ikke manuelt boarde noen andre sitt skip? Alt det skjer som en filmsekvens. For å få ordentlig innlevelse så burde man jo være litt mer fri. Er det et båtspill eller et pirat-spill.

Om de bare lagde Sea of Thieves med litt bedre grafikk så hadde det vært nok for mye.

 

LarZen skrev (På 13.1.2023 den 13.49):

Det er mye «hat» og fjas ifra gamere når det kommer til Ubisoft. Så jeg ville tatt det meste med en veldig, veldig stor klype salt…

 

Har også sett gameplay av dette spillet og det ser mildt sagt elendig ut. Kjøre rundt i skip å skyte med kanon er det eneste man skal gjøre omtrent. Skal slike spill overleve så må det ha masse end game content osv, ting som driver folk til å spille videre, måned etter måned. Å kun farte rundt i båten å skyte på andre båter vil simpelthen ikke fungere.  Spillet har også flitt totalt endret siden det først ble introdusert, det har blitt et helt annet spill, ikke bare grafisk. Bare det er en stor løgn. Og det med boarding er jo helt fantastisk latterlig, en filmsekvens :D
Det har blitt utsatt og endret om og om og om igjen, hva tyder det på? Det burde være åpenbart. 
Å skylde på hatet mot Ubisoft blir feil. 
De kunne med enkle grep gjort dette til et fantastisk spill. Jeg og de fleste andre dømmer dette nord og ned. Skulle det mot formodning bli et bra spill så spiser jeg hatten min og kjøper heller spillet. Men det vil nok utvilsomt skje.

Endret av Guybrush 3pwood
Lenke til kommentar

Grunnen til at det bare utsettes og utsettes er fordi de har fått penger som allerede er brukt i utviklingen sånn at det ikke bare kan skrotes, så derfor utsettes det heller kanskje i det uendelige.

Ubi tror jeg virkelig er ute å kjører nå. Ledelsen har ansvarsfraskrevet seg alt av lederskap og sagt at ballen ligger i de ansattes halvdel. Aksjekursen har også fått kjørt seg. Flere investorer har trukket seg ut allerede, og arbeidsmiljøet omtales som lite bra, så de flinkeste folka har allerede forlatt selskapet.

Problemet er vel helst at selskapet er drevet etter familieprinsippet og at man ikke får gjort de endringene som sikkert ville vært gjort for lengst i et mer vanlig børsnotert selskap.

Lykke til Ubi, tror dere er på tur helt feil sted nå. Selskapet trenger akkurat den ledelsen og oppryddingen de ikke klarer å stable på bena.

Lenke til kommentar

Det er en kunst å balansere PR og utvikling for å forhåndslansere ting mest mulig optimalt og få hypet opp ting i riktig tid for å få mest mulig salg. En ønsker jo også gjerne forhåndssalg for å dra inn mest mulig penger så fort som mulig. Når så prosjektene blir ekstra store og en i tillegg har mange av dem så er det vanskelig å ikke havne i problemer hvis en prøver å pushe alt samtidig.

Ubi har en ganske stor kodebase de gjenbruker i prosjektene, så det hjelper jo noe, men de må jo uansett lage noe endringer og produsere alt innholdet og story.

Endret av vidor
Lenke til kommentar
alike skrev (9 timer siden):

Utrolig hvor fort et spill får stemplet når det tar lengre tid enn normalt å utvikle. Dummeste en utvikler kan gjøre i dag er å fortelle at de holder på med et spill. Best å holde det hemmelig frem til rett før det skal slippes ut!

Jeg vil si du tar feil her. De aller fleste er glad for at spill utsettes fordi det fører til bedre kvalitet. Nye Harry Potter-spillet har jo blitt utsatt flere ganger, men der er folk fortsatt positive. Battlefield 2042, så dårlig som det ble, var folk fortsatt glad det ble utsatt fordi man hadde et falskt håp om at de kunne fikse ting. Det er mange spill som har blitt utsatt der folk fortsatt er positive og støtter utsettelsen selv om det er kjedelig å vente lengre.

Grunnen til at folk hater det nå er

1. Spillet så ikke morsomt ut
2. Det er Ubisoft som lager det
3. Etter en drøss med utsettelser ser det fortsatt ikke morsomt ut

Hadde de faktisk imponert litt etter utsettelsene så hadde det sikkert vært tatt i mot bedre, men jeg vil si mottakelsen av dette har vært lunkent veldig lenge.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har spilt et par timer med en kompis i den private testen som kjøres denne helgen. Helt greit spill men det bærer preg av å være utviklet av Ubisoft. Og om det er en positiv ting vet jeg ærlig talt ikke. For mitt vedkommende var dette ganske kjedelige greier og det føltes litt som å spille Far Cry i pirat theme. 

Kan ikke gå i detaljer på det jeg spilte men jeg tror egentlig ikke jeg kommer til å kjøpe dette spillet men det handler langt på vei om at dette ikke er mitt type spill. 

Jeg tror nok det er mange som vil like dette.

Opplevde forresten få problemer. Var ikke noe game breaking bugs og performance var ikke dårlig. Lurer på om de kommer til å lansere det snart. Som den reddittråden var inne på så føles dette veldig ferdig. Vil anta de enten ønsker å implementere mer innhold eller mer microtransactions før de begynner å selge det. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
LarZen skrev (14 timer siden):

Det er lastetid på noen sekunder. Så vet ikke hvilke potet den personen i Reddit posten bruker... 😄

Haha. Jeg reagerte på det jeg og! 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...