Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan er datinglivet til dere andre menn her inne?


Gjest 0833f...0fb

Anbefalte innlegg

Gjest 4d468...07f
ITtraktor skrev (1 minutt siden):

Det er heller ikke noen hemmelighet at kvinner ønsker det andre kvinner har. 

Jeg er i en lignende situasjon som det Serpentbane beskriver men får ingen tilnærminger. Så hvem vet.

Anonymous poster hash: 4d468...07f

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ITtraktor skrev (32 minutter siden):

Det er heller ikke noen hemmelighet at kvinner ønsker det andre kvinner har. 

Jo, men ofte aner ikke de hvem jeg er. Altså, ikke noe forsøk på selvskryt her, men jeg er bare ute og har det gøy uten å bry meg om å prøve å hooke. Er jo av natur hyggelig og imøtekommende ved kontakt kanskje, men likevel ikke særlig oppmerksom på andre, om det gir mening. Jeg bryr meg mest om meg selv og de nær meg, og å ha det gøy. 

Derfor jeg kanskje tenker å ikke prøve så mye, kanskje hjelper det å ikke være "desperat" innvendig da dette kanskje kan senses. Kanskje jeg fremstår som selvsikker. Jeg aner ikke, men jeg tror ikke det er fordi jeg lukter så eksepsjonelt godt eller noe... 

Jeg snakker lett med folk, samtaler flyter normalt godt med fremmede jeg kommer i kontakt med, både menn og damer. (uten at jeg tror jeg er særlig flink til å være oppmerksomme på dem, flinkere til å snakke om meg selv, som jo skal være motsatt av det som er anbefalt).

Men jeg tror ikke jeg hadde klart å få i gang en normal samtale om jeg skulle gått bort å sjekket opp noen, da aner jeg ikke hva jeg skulle sagt eller snakket om. 

Vet ikke om jeg klarer å forklare forståelig. 

Edit: Kanskje det faktum at jeg har det veldig bra der jeg er, og overhode ikke er interessert skinner i gjennom. Kanskje blir det en mer interessant "jakt" for dem. 

Endret av Serpentbane
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Ble singel i juletider i fjor, brukte et halvt år på å pleie egoet, trene og komme i form. Begynte med Tinder i juli, fikk en match her og en match der, men tok en stund før jeg faktisk fikk i gang noen samtaler. Jeg skiftet taktikk, og gikk inn for å ikke prate så lenge på Tinder før jeg inviterte til å møtes. Fikk flere napp på den måten. Møtte noen jeg hadde mye til felles med på papiret som ikke var noen god match i praksis, men hyggelig å møtes likevel. Møtte til slutt ei jente som jeg fant tonen med over en god kopp kaffe, vi ble enige om å møtes igjen, gikk på stand-up en tur for date nr. 2, på museum for date nr. 3, så inviterte jeg hjem til meg for ost, kjeks, vin og House of the Dragon. Nå er vi snart til endes i første sesong. Så får vi se hvor det bærer hen etter det?

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gjest d424c...763

Generelt så synes jeg litt synd på norske menn. Over tid så har det blitt, som følge av asyl- og innvandringspolitikken, flere menn enn kvinner he ri Norge. Det gjør at det er stor konkurranse om kvinne her i landet. 
 

Jeg som opprinnelig kommer fra Øst-Europa har noe helt annet utgangspunkt på datinglivet. Der er det en kamp om menn. 

Anonymous poster hash: d424c...763

Lenke til kommentar
Gjest d424c...763 skrev (1 time siden):

Generelt så synes jeg litt synd på norske menn. Over tid så har det blitt, som følge av asyl- og innvandringspolitikken, flere menn enn kvinner he ri Norge. Det gjør at det er stor konkurranse om kvinne her i landet. 

Ingen grunn til bekymring. Vi med feil farge har ikke nubbesjans uansett. Så dere med riktig farge får ha alle damene for dere selv.

Endret av ITtraktor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 2f40f...f0f
On 10/26/2022 at 1:22 PM, Guest 98c19...7bf said:

De fleste kvinner er pene. 

Anonymous poster hash: 98c19...7bf

De fleste kvinner ser pene ut. Om de faktisk er pene under sminken er ofte umulig å si :( Rart behovet for å gjøre om på utseende sitt (med sminke fortrinnsvis) er så massivt når "dere" vokser opp og blir lært til at det er personligheten som teller :) Jaja, mye man skal prøve å forstå.

Anonymous poster hash: 2f40f...f0f

Lenke til kommentar
Gjest 2f40f...f0f skrev (7 minutter siden):

De fleste kvinner ser pene ut. Om de faktisk er pene under sminken er ofte umulig å si :( Rart behovet for å gjøre om på utseende sitt (med sminke fortrinnsvis) er så massivt når "dere" vokser opp og blir lært til at det er personligheten som teller :) Jaja, mye man skal prøve å forstå.

Anonymous poster hash: 2f40f...f0f

Lenge leve dobbeltmoralen! 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Tenk hvis Erling Haaland var udyktig i fotball men hadde ei fantastisk personlighet. Ingen hadde visst hvem han var.

Dyktighet trumfer alle andre egenskaper.

Quote

Erling Braut Haaland is a Norwegian professional footballer who plays as a striker for Premier League club Manchester City and the Norway national team. Considered one of the best kindest players in the world, he is known for his speed, strength and finishing astonishing personality traits.

Når jeg treffer damer på klubben er de pene og pyntet. Enkelte er morsome og noen kan til og med danse. Det blir bare sengevarmere. Ikke noe samliv og ikke noe forplantning. Den siste Fleksnes.

Spoiler

image.thumb.png.4afe5b351491c5a52aca36175b8e52ae.pngimage.png.583bb48ffc48918220a0df5f1c6eeec7.pngimage.thumb.png.1d4e1f18d583c7cf8759a8508bfcf343.pngimage.thumb.png.e7e7fbb51133c5c4b389085895f36cfe.png

 

Quote

Forplantning er i dyre- og planteriket det samme som kjønnet formering.

Endret av BadCat
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
ITtraktor skrev (9 timer siden):

Nei, det som hjelper er å ha utseendet med seg. 

Joda, men jeg er ganske vanlig på utseende, men godt trent, en venn som sliter på tinder er i samme situasjon, men har ingen barn, tjener mye mer enn meg, men han er dårlig på samtalene og har en elendig profil. Jeg vurderer han som totalt sett mer attraktiv enn med på det meste, men han selger seg svært dårlig.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
henrikwl skrev (21 minutter siden):

«Jeg er for lav/fattig, har feil farge/ansiktsstruktur» er alle sammen bekvemmelige unnskyldninger som har røtter i incel-miljøet

At kvinner (og menn) har preferanser og at noen menn (og kvinner) har det mye enklere enn andre var velkjent når jeg ble kjønnsmoden - før internett ble utbredt og lenge før ordet «incel» ble oppfunnet (?). Stjerna på fotballaget ble kanskje valgt over meg i 5.klasse på tross av at jeg hadde «bedre indre verdier». En muskuløs, mørk 30-åring med tindrende øyne kan kanskje få lettere kontakt med andre mennesker enn en kvapsete og lutrygget fyr/dame som ser ned i gulvet - på tross av at de sier akkurat de samme ordene, og på tross av at begge er ålreite, morsomme, trofaste, intelligente, empatiske skapninger.

Heller enn å stemple folk som «incel» så tror jeg man kan støtte og hjelpe. Kjærlighetsliv _er_ vanskelig. Kanskje er det meningen at det skal være det. Og det kan gå bra/bedre når man minst venter det. Floskler som å respektere seg selv og andre har noe for seg. Å forstå dette som et spill hvor man prøver å spille sjetongene sine godt funker for noen. Å stikke hodet i sanden og si at det ikke nytter er antagelig lite formålstjenlig - selv om jeg kan forstå hvorfor noen gjør det.

-k

Endret av knutinh
  • Liker 2
Lenke til kommentar
henrikwl skrev (51 minutter siden):

What in the incel is going on in this thread?

Her var det mye argumentasjon og tankegods fra de mørkeste avgrunnene. 

Problemer med å skaffe deg en partner skyldes ene og alene problemer med å knytte sosiale bånd.

«Jeg er for lav/fattig, har feil farge/ansiktsstruktur» er alle sammen bekvemmelige unnskyldninger som har røtter i incel-miljøet – det er et deprimerende dystert og fatalistisk virkelighetsbilde som ligger til grunn for disse tankene og jeg kan anbefale alle som finner disse tankene forlokkende å oppsøke profesjonell hjelp. 

Jeg er ganske enig med deg. Er du god på å knytte sosiale bånd kan det i stor grad kompensere for mangler på utseende, jobb etc. Den av mine venner som har klart mest 'draget' er temmelig uheldig med utseende, men fy f... som han er god til å snakke for seg og få damer interessert i han. Et par andre venner er meget heldig med utseendet og blir stadig sjekka opp, men ikke så gode til å snakke for seg så de ender opp med færre damer enn førstnevnte. Alle jeg kjenner som sliter med datinglivet har utfordringer med å knytte sosiale bånd. Ting som mange damer liker er ærlighet om intensjoner og åpenhet/kan prate om det meste med. Du kommer langt bare med å ha de 2 tingene. Å være trygg på seg selv bringer deg langt, du trenger ikke ha allverdens selvtillit :)

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...