Gå til innhold

Magisk og ulidelig koselig Disney-moro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
KarvaBlad skrev (2 minutter siden):

Hvorfor skal giga-konsernet Disney ha Early Access, en businessmodel som er tuftet på at små indie-selskap skal ha en sjanse til å stable sammen økonomi til å fullføre et prosjekt? Jo, Disney vil ha testere, som ikke bare jobber gratis, men som betaler for å teste et uferdig produkt. Kynisk. 

Nå er det ikke Disney som har laget spillet, men Gameloft som primært er en mobilspill utvikler. Uansett så er de ikke akkurat et indie studio, så føler det samme som deg at det hele blir litt kynisk, men det er vel standarden i dag. Er flere AAA studioer som også har gitt ut spill i Early Access, og da føler jeg at hele poenget med Early Access blir borte.

Lenke til kommentar
Froskelår skrev:

Hakker og snubler avsted på Xbox Series X med input lag og klumsete kontroller. Kjempegøy å løpe rundt og plukke opp ting som eneste gameplay loop! 5-åringen blei lei etter to dager. Hvis man tar bort varemerkene sitter en igjen med en VELDIG barebones opplevelse.

Du sitter igjen med omtrent det samme som alle spill i kategorien, hvilket er overraskende positivt for et slikt disney spill.
Lenke til kommentar
bakalaka skrev (På 26.9.2022 den 5.31):

Skjermdumpene her ser jo ut som noe som er fra PS3-generasjonen. Kan noen som har spilt bekrefte/avkrefte det?

Vil si grafikken er på PS4 nivå, iallefall, men spillet ser veldig bra ut. Det har en spesifikk stil som gjør at det minner om tegnefilmer, samtidig som det ikke er cel shading. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...