Jump to content

Froskelår

Medlemmer
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Recent Profile Visitors

421 profile views
 1. Forresten er det sykt håpløst når du går tilbake til innlegga dine 2 timer etter du har skrevet dem og folk allerede har svart, for å legge til en hel masse ekstra paragrafer og poenger.
 2. Millimeterbølge-energi = frekvensområdet 30 til 300 GHz. Frekvensene i laveste delen av området benyttes til nye generasjons mobildata-nettverk. https://en.wikipedia.org/wiki/Extremely_high_frequency "Independent of the health impact of long-term exposure to high doses of millimetre-wave energy on whole organisms, there exists the potential for subtle effects on specific tissues or organs which can best be quantified in studies which examine real-time changes in cellular function as energy is applied." Medical Application of Millimetre Waves - Rojavin (1998) Høyfrekvent elektromagnetisk stråling er ikke nødvendigvis kun uproblematisk.
 3. Åja, såklart - nå forstår jeg det! Tusen takk for opplysningen, jeg føler meg bedre nå. Arve var en alien som reiste tilbake til fremtiden for å sende sjekken men postkassen var full av gulrøtter men de hadde ikke hjerneaktivitet så det var ingen forskjell. Ikke sant?
 4. Par spørsmål til deg Oddvarm - gitt du var Amerikansk statsborger; hvem ville du stemt på ved forrige Presidentvalg; og hvorfor? Ville du stemt annerledes ved neste valg?
 5. Poenget mitt var ikke å bevise at overrapportering skjer i Norge; men å illustrerere at overrapportering selvfølgelig forekommer (av ulike årsaker, hvor artiklen jeg linka kaster lys på hvertfall èn).
 6. https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/85925
 7. Dette er fair. Tullet om mannlig bestemt abort er så teit at jeg egentlig ikke veit hva det går ann å si. https://en.wikipedia.org/wiki/Paper_abortion
 8. Det der var veldig politisk ukorrekt av deg Allostasis, og jeg vil bare få meldt mitt absolutte sjokk; Covid-19 er faktisk vår tids Ebola.
 9. Så menn skal slippe betale barnebidrag dersom uhellet er ute, eller?
 10. Da bør det være åpenbart at når det gjelder graviditet og fødsel så trenger vi ikke akkurat kjempe for likestilling mellom menn og kvinners rett til å bestemme over hvordan det skal gå?
 11. Det er kanskje ikke godt nok, men det gir fullstendig mening. Som mann kan jeg gjøre damer gravide hele dagen - det er ikke så forferdelig spesielt; men en helt annen opplevelse for damene. Har du barn forresten? Har du vært med på en fødsel? Det har jeg.
 12. Og hva gjør man dersom kvinnen ønsker abort og mannen ønsker barn; går man til rettsak eller?
 13. Jeg veit faktisk akkurat hvordan det føles. Det betyr ikke at jeg lovlig skal beskyttes fra det og ha like mye å si som ei dame; for det er faktisk ikke opp til meg og det er på ingen måte likt for en mann og en dame å få barn.
×
×
 • Create New...