Gå til innhold

Dumdomdam

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dumdomdam sine prestasjoner

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da må du vente til evig tid. Jeg antar at det vil være mulig å emulere spillet før eller siden, men noen offisiell port tror jeg det er nytteløst å vente på. Jeg kan ta feil men jeg mener at det var mulig før spillet ble sluppet på switchen.
  2. Dette var ukjent for meg. Har det vært hevdet at gamepass ikke påvirker spillsalg? Har det vært oppgitt noen årsak til hvorfor GP ikke har noen betydning? For meg blir dette som å hevde at Netflix ikke påvirket DVD-salget. I 2018 sa han at game pass førte til flere salg av spill som var på tjenesten. Nå blir det bevist at det ikke stemmer...sjokk
  3. Hvis fifa må slutte med lootboxer så havner de beste kortene fort bak en paywall, ikke at det er dumt. Da veit man i det minste akkurat hva man betaler for.
  4. Jeg ville nok sagt at mer eller mindre alle spill er verdt og teste selv, selvom det bare er i 5 eller 10 minutter.
  5. åssen kan du forvente at en person som ikke har tid til og ta på seg en t-skjorte skal ta seg tid til og bruke capture card?? Han hadde tydeligvis dårlig med tid.
  6. Dette spillet var en positive overraskelse, jeg gleder meg skikkelig til og se hva framtiden bringer :)
  7. Synes det ser bra ut. Om man vet hvordan ting ser ut på dette stadiet i utviklingen så ser det ut som de har kommet ganske bra i gang her. Spesielt hvordan de behandler lys ser mye bedre ut. Polish er det lenge til de får på plass. Ser jo at 90% av figurene kun er placeholder. I tillegg til at det er komprimert av YT så man ikke ser tekstur-kvaliteten. Dette er no pre-alpha, altså veldig tidlig. Jeg har troa på at det blir bra! Selv om jeg digger å se litt flere klipp, så synes jeg faktisk det er litt synd at det blir lekket på denne måten. Man vet at det Rockstar lager nå blir kanon uansett, så da er det synd at de ikke får lov til å vise fram spillet slik de ønsker. det er meh. GTAV kom ut i 2013, dem har hatt god tid på å utvikle nr. 6 i serien. om dette er alt de har kommet opp med...svært meh. ser mer ut som en DLC til GTA4. Sa ikke folk akkurat det samme om GoW Ragnarok?
  8. Jeg håper på det samme men de fikk det til og høres ut som du bare kunne slå av friendly fire ikke PvP.
  9. Det blir nok et META & NFT type spill, alt annet blir en stor overraskelse.
  10. De tvinger per definisjon ingen til og kjøpe pakker, men når de aller beste spillerne koster flere millioner coins og man ikke får mer enn 500-1000 hvis man spiller ferdig en kamp på 12 min så er det ikke rart at folk føler at de må kjøpe pakker.
×
×
  • Opprett ny...