Gå til innhold

Netonnets Åpent kjøp gjelder ikke lengre Data komponenter


asimov

Anbefalte innlegg

Jeg har tidligere brukt netonnets 30-90 dagers åpent kjøp for medlemmer, og skulle bruke meg av det her igjen i august men ble fortalt at det ikke lenger gjelder for datakomponenter(en gang i mai la de til det i liten skrift i kjøpsavtalen) på den norske siden, men det er ikke et untakk på den svenske siden mystisk nok.

de har aldri opplyst om forandring til medlemmene(deres forklaring er at det er ikke i medlemsvilkårene men kjøpsvilkårene)

har jeg noe jeg skulle ha sagt her? hadde jeg vist dette ville jeg returnert varen før ferien innen 14dager(et hovedkort ikke gpu, som jeg regner med denne nye reglen er ment på) har det noe å si at jeg som medlem har egene vilkår?(90dager åpent kjøp vs 30)

 

fra deres medlemsvilkår står det:

Quote

5   Endring av medlemsvilkår

NetOnNet forbeholder seg retten til når som helst å endre medlemsvilkårene for Klubbhylla. Oppdaterte vilkår trer i kraft samtidig som de publiseres på www.netonnet.no/klubbhylla, hvor du alltid finner de nyeste vilkårene. Ved store endringer vil du bli varslet via e-post. Hvis endringene er av vesentlig betydning vil du informeres i god tid før endringene trer i kraft, og vi vil også gi en forklaring hva gjelder betydningen av endringene. Dersom du ikke aksepterer de nye vilkårene, har du rett til å umiddelbart si opp medlemskapet ditt.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min tolkning.

Siden du får 90 dagers åpent kjøp som medlem kontra 30 dager som gjelder alle andre, så gjelder dette kun når varen du kjøper ellers er omfattet av åpent kjøp-vilkåret. Altså hadde du hatt 30 dager, så hadde du som medlem hatt 90 dager i stede.

Forutsatt at varen er omfattet av åpent kjøp. Og i følge de nye kjøpsvilkårene som du har linket til så er ikke hovedkort lenger omfattet av åpent kjøp, og du vil derfor hverken ha 30 dager (som alle andre) eller 90 dager (som medlem). Så du hadde heller ikke kunnet returnere dette før ferien, siden varen sannsynligvis er kjøpt etter de nye kjøpsvilkårene kom i kraft?

Og her har nok selger sitt på det rene. Det er kjøpsvilkårene på kjøpstidspunktet som gjelder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...