Gå til innhold

Ny bærbar til studier og jobb


Anbefalte innlegg

Hei,

Min nærmere tre år gamle Asus Zenbook synger på sitt siste vers. Jobben er ikke keen på å kjøpe en ny til meg da jeg har gått over i deltidsstilling og strengt tatt bruker pc-en mer til studier enn jobb nå (synes dette er fair). Hva er mest bangs for the bucks for maks 9-10k? 

Bruk på jobb: Excel, PP, Word og e-post. Mest Excel.

Studier: Ingen spesiell type programvare. Mye notering i word og jeg har så og si alle pensumbøkene som PDF. Sikkert lurt med en god skjerm og tastatur.

Tenker maks 14 tommers skjerm. 

Skal studere i seks år så greit med en produsent som er kjent for noe holdbarhet slik at den varer så lenge som mulig. Jobben har god erfaring med Thinkpad, men disse er vel ganske dyre. Har brukt Mac tidligere og likte det godt, men disse er vel også ganske dyre og Excel er ikke like behagelig for meg (med tanke på hotkeys).  

Tusen takk for tips. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde en Dell Latitude på videregående og har vel egentlig aldri hatt en mer pålitelig PC. Så kanskje denne kan være av interesse:

Best pris på Dell Latitude 5420 (W8P8T) - Se priser før kjøp i Prisguiden

Hadde også en ASUS ROG gaming-laptop da jeg var yngre som jeg var veldig fornøyd med. ThinkPad-en jeg har nå (T470) er faktisk den minst robuste jeg har hatt. Den er ganske treg ift. hva man betaler for og har hatt en del problemer med toucpaden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...