Jump to content

Sentinelle

Medlemmer
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

492 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du vil nok ha flere jobber å velge mellom med indøk, deriblant innenfor økonomi og finans. Så det er en utdannelse som kan brukes til mye. Men datateknologi er nok det kjekkeste studiet å gå på, hvis du er glad i data.
 2. Få deg en hund.
 3. Det kan godt stemme, men når man forstår det at fellesskapets beste også tjener en selv, da blir det egentlig ikke så vanskelig.
 4. Å streike nå på dette tidspunktet er jo rett og slett hårreisende. Åpenbart at de ikke er motivert av fellesskapets beste.
 5. Du kan gjøre som han her, leve naken på en øde øy, isolert fra andre mennesker:
 6. Religion er generelt meget positivt for samfunnet. Det gir en slags etisk forankring, som bidrar til et velfungerende samfunn. "Gjør mot andre det du vil at de skal gjøre mot deg" er et godt eksempel på dette.
 7. Leste nylig en artikkel om åpningen av det nye Nasjonalteateret, og la merke til en tendens jeg har observert mange andre steder i hovedstaden, nemlig inntoget av primitiv og pervers symbolikk. Noen av arbeidene ser ut til å være hentet direkte ut av de dypeste avgrunnene i menneskepsyken, blottet fra idealer som skjønnhet, innsikt og inspirasjon. Følgende artikkel stiller seg noen av spørsmålene mange av oss kanskje tenker: "Er det virkelig dette nivået museet vil legge seg på? Og er det slik de vil ønske oss velkommen etter så mange år med stengte dører?" https://www.nrk.no/anmeldelser/anmeldelse_-_jeg-kaller-det-kunst_-ved-nasjonalmuseet-1.15991108 Hvorfor får slik "kunst" stadig større dominans i det offentlige rom? Er det riktig å gi disse strømningene fritt spillerom, eller burde de begrenses på et eller annet vis?
 8. Jeg ville nok ventet til etter sommeren. Det vil nok roe seg da.
 9. Det var nok en ganske naiv beslutning å slippe ut "Norges farligste mann" på permisjon uten oppsyn. Spesielt når han har rømt flere ganger tidligere, og attpåtil drept en fengeslsbetjent under rømningsforsøk.
 10. Kan du ikke bare ta flyet selv om du er redd?
 11. Det er ingen vits å forlenge krigen ved å gi ukrainerne våpen. Krigen mellom Ukraina og Russland er i utgangspunktet en lokal konflikt, men ved at andre land involverer seg øker man også faren for en verdenskrig.
 12. Wow, likte den. Kraftfull låt med autentisk tekst. 8/10
 13. 13 Enter ye in at the strait gate: for wide is the gate, and broad is the way, that leadeth to destruction, and many there be which go in thereat: 14 Because strait is the gate, and narrow is the way, which leadeth unto life, and few there be that find it. Matthew 7:13-14 KJV Jesus sier her at det er få som finner den rette og smale sti. Men hva er egentlig den rette og smale sti? Det virker for meg hvert fall tydelig hva den rette og smale sti ikke er. Å bli oppslukt i livets distraksjoner... alt dramaet, alle "problemene", alle meningene. Å søke kortsiktige nytelser fremfor det sanne, og evige. Ofte så kjenner man det vel selv når man vandrer vekk fra den rette og smale sti. Ikke minst fordi man lider, men kanskje også fordi det er en salgs indre viten som forteller en at man har divergert fra noe høyere. Hva er den rette og smale sti for deg?
 14. De fleste milliardærer er ikke som Musk, og det er derfor det er så mye engasjement rundt ham. Han benytter faktisk makten til noe godt. Han oppløfter og inspirerer, i motsetning til f.eks. Jeff Bezos, Bill Gates etc. som holder seg godt innenfor de trygge rammer. Det er faktisk ganske absurd at folk prøver å sette ham i samme bås som andre milliardærer, når han er omtrent den eneste som skiller seg ut. Og det på en positiv måte.
 15. Omstendighetene rundt disse "avsløringene" er så åpenbart shady at jeg ikke ser noe grunn for å vie det oppmerksomhet. Om intensjonen virkelig hadde vært rettferdighet, snarere enn å sverte, så hadde det ikke på noe vis vært nødvendig å gå utenfor rettssystemet.
×
×
 • Create New...