Gå til innhold

Nye rapporter om Tesla-oppbremsing: – Skjer tilfeldig og uten forvarsel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantombremsingen kan være småirriterene når det skjer, men er heldigvis forsiktig og ikke i nærheten av den man kan få på nye biler fra andre merker som BMW.

Tesla-'tilbakekallinger" blåses også voldsomt opp, selv om det vanligvis bare er en software-oppdatering.

Akkurat den siste tilbakekallingen er faktisk fysisk, og høres jo farlig ut, "øker risikoen for ulykker", når det bare er ryggekameraet det dreier seg om.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har Tesla MS75D m/FSD gen 3 og fantombremsing har blitt sjeldnere etterhvert, men tålmodigheten min er blitt tilsvarende mindre, så jeg finner det sterkt irriterende. Kona mi hater det enda mer intenst, så resultatet er at jeg stort sett kjører uten autopilot på. Hadde tidligere en 2015 MS85D med generasjon 1 autopilot, og den er bedre enn den jeg har nå. Skjer mye på FSD fronten i USA og Storbritannia, så jeg håper på en _skikkelig_ kvalitetsoppgradering snart.
 

Selv om jeg sutrer over nåværende Tesla Autopilot, så er den sikkert bedre enn de fleste andre bilmerker, om ikke best av alle. Fremtiden er selvkjørende og den kommer raskere enn vi tror. Da må ha veinett som tåler høyere hastigheter, da selvkjørende biler vil være tryggere en folk flest. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Frank Olsen skrev (20 timer siden):

Jeg leste et sted at det var skygger i forbindelse med broer og tunellmunninger som førte til oppbremsingene.

Det kan være en utfordring ja og det søkes løst ved å bruke kameraer som kan se litt inn i IR. TU har en artikkel om det som jeg ikke finner igjen i farta..

På elbilforum nevnes over-motorveien restauranten ved Grelland på E18 som et sted man ofte opplever fantombremsing med Tesla. Det vil si, noen opplever det, andre ikke. Jeg benyttet anledningen selv i helga og merket ingenting(sørgående, glemte å teste nordgående, jeg kjører en TM3 fra -19). 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...